Οι 10 δυνατές στιγμές της Αγγελικής που θα δούμε μέχρι το τέλος της σεζόν

Η ιστορία της Αγγελικής, της κοπέλας που βιάστηκε από τέσσερις άντρες, κορυφώνεται και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε δει το συγκλονιστικό φινάλε της πετυχημένης σειράς του ALPHA. Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει σήμερα τις δέκα πιο δυνατές στιγμές που θα απολαύσετε πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Advertisement

Η Τζένη μιλάει σε όλους για τον βιασμό της Αγγελικής: Η Τζένη θα είναι εκείνη που θα κάνει τα… «αποκαλυπτήρια» και μάλιστα σε μια ευχάριστη στιγμή για την οικογένεια. Τη μέρα που ο Δημήτρης και η Κατερίνα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που θα πραγματοποιείται η δεξίωση και ενώ στα πρόσωπα όλων είναι ζωγραφισμένη η ευτυχία, η Τζένη θα σηκωθεί όρθια για να πει τις ευχές της προς το ζευγάρι και μετά από αυτές θα αποκαλύψει πως η Αγγελική βιάστηκε από τον Δημήτρη, τον Παύλο και τον Νικόλα πριν από 17 χρόνια. Θα προκληθεί ταραχή, ο Παύλος θα προσπαθήσει να τη σταματήσει, η Αθηνά θα γίνει έξαλλη με τη συμπεριφορά της, όμως όλοι θα έχουν μάθει επιτέλους την αλήθεια.

Η Κατερίνα μαθαίνει για τον Δημήτρη: Η Λένα, η Ιωάννα, ο Νικόλας, η Όλγα και η Σοφία είναι λίγοι από τους ήρωες που της έχουν πει να προσέχει τον Δημήτρη καθώς κρύβει μια σκοτεινή δράση. Εκείνη όμως, θέλοντας να υπερασπιστεί την επιλογή της, δεν τους κάνει τη χάρη να πιστέψει, ούτε καν να τους ακούσει, βάζοντας έτσι τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Κατερίνα όμως θα μάθει τελικά για τις αποτρόπαιες πράξεις εκείνου όταν ψάχνοντας μια μέρα στο δωμάτιό του, βρει φωτογραφίες από τα θύματά του. Το γεγονός που θα την κινητοποιήσει και θα μπει στο δωμάτιό του σαν μαινόμενος ταύρος για να βρει αποδεικτικά στοιχεία θα είναι φυσικά λίγο μετά τον γάμο της και ενώ η Τζένη έχει αποκαλύψει μπροστά σε όλους τους Αργυρούς τον βιασμό της Αγγελικής από τον Δημήτρη, τον Παύλο και τον Νικόλα.

Advertisement

Η Δανάη μαθαίνει πως είναι παιδί της Αγγελικής: Από τα πρώτα επεισόδια της σειράς είδαμε την κόρη του Στέφανου να ψάχνει τη φυσική της μητέρα, χωρίς όμως ιδιαίτερα αποτελέσματα. Η είδηση πως η Αγγελική είναι η γυναίκα που τη γέννησε, θα πέσει σαν κεραυνός πάνω της και ενώ στην αρχή θα αντιδράσει καθώς θα νιώσει πως άδικα την είχε δώσει για υιοθεσία, στη συνέχεια θα νιώσει καλά. Άλλωστε η νοσοκόμα της γιαγιάς της είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους μέσα στο σπίτι που στέκονται στο πλευρό της.

Η Αγγελική μαθαίνει πως ο Δημήτρης σκότωσε τον πατέρα της: Μπορεί όλοι να πιστεύουν πως ο πατέρας της Αγγελικής αυτοκτόνησε καθώς δεν άντεξε ότι δεν την είχε προστατεύσει αρκετά ώστε να γλιτώσει εκείνη τον βιασμό, όμως, όπως θα αποδειχτεί στα επόμενα επεισόδια, στο κτήμα των Αργυρών θα βρεθεί ένα κόκαλο και μετά από έρευνες θα καταλάβουν πως ανήκει στον πατέρα της. Με τη βοήθεια όλων, θα ψάξουν και θα βρουν το πτώμα του αδικοχαμένου πατέρα της, γεγονός που θα πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο το μένος του Δημήτρη για την Αγγελική.

Advertisement

Η Σοφία μένει με τον Αντρέα: Η ηρωίδα αυτή θα είναι από τους ελάχιστους που θα βιώσουν ένα ευτυχές τέλος με το κλείσιμο της σειράς. Παρά τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει με τον Παύλο στο παρελθόν, η ζωή θα της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και θα μείνει στο πλευρό και την αγκαλιά του Αντρέα. Μπορεί στα επεισόδια που βλέπουμε τώρα, εκείνη να θεωρεί πως η σχέση της με τον Αντρέα έχει λήξει γιατί έχει εμφανιστεί η πρώην του, όμως όλη αυτή η παρεξήγηση σύντομα θα λήξει.

Ο Στέφανος αργεί να μάθει την αλήθεια: Για κάποιο λόγο ο Στέφανος Αργυρός δεν θα είναι στη δεξίωση του Δημήτρη και της Κατερίνας την ώρα που η Τζένη θα κάνει τις αποκαλύψεις, άρα θα αργήσει να μάθει πως η γυναίκα που ερωτεύτηκε έχει βιαστεί από τα αδέλφια του. Αυτό θα το μάθει στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς μέσα από το βίντεο της Αγγελικής που θα του σταλεί, καθώς εκείνη δεν θα ζει, με το οποίο θα τον ενημερώνει για την αποτρόπαια πράξη που υπέστη.

Στέφανος και Μιχάλης συμφιλιώνονται: Πριν έρθει στη ζωή τους η Αγγελική, οι δυο τους είχαν μια βαθιά σχέση εκτίμησης και σεβασμού. Από τη στιγμή όμως που εκείνη εισέβαλε στη ζωή τους, τα δεδομένα άλλαξαν αφού βρέθηκαν να τη διεκδικούν ταυτόχρονα, ενώ υπήρξε και ένταση όταν έγινε γνωστό πως και ο Μιχάλης είναι παιδί του Γιώργου Αργυρού. Στο τέλος της σειράς όμως και ενώ η αλήθεια θα λάμψει για το ποιος έκανε πραγματικά κακό στη γυναίκα που και οι δύο αγάπησαν, οι δυο τους θα συμφιλιωθούν. Μπορεί να μη δουλέψουν ξανά μαζί, αφού οι δρόμοι όλων θα χωριστούν, αλλά θα έχουν κάτι που θα τους ενώνει για πάντα.

Ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης: Η Αθηνά είναι η πρώτη που σκέφτηκε ότι πρέπει να διενεργηθεί τεστ DNA προκειμένου να γίνει γνωστό ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης και μάλιστα χωρίς κανείς να το ξέρει. Το αποτέλεσμα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, θα μάθει εκείνη και η Αγγελική. Ο Δημήτρης όμως, που έχει καταλάβει πως η μητέρα του κάτι «σκαρώνει» και το ψάχνει λίγο περισσότερο, θα ανοίξει τον φάκελο με το αποτέλεσμα και με λύπη του θα διαπιστώσει πως είναι ο πατέρας της Δανάης. Θα επηρεαστεί πολύ από το γεγονός αυτό αλλά η Αθηνά θα τον συμβουλέψει να το ξεχάσει και να επικεντρωθεί στη σχέση του με την Κατερίνα.

Δημήτρης και Αγγελική πεθαίνουν: Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς και ενώ έχουν αποκαλυφθεί τα πάντα, ο Δημήτρης θα κινηθεί δραστικά εναντίον της Αγγελικής προκειμένου να τη σκοτώσει. Η κοπέλα θα απομονωθεί σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού αλλά εκείνος θα καταφέρει να μπει μέσα και να τη μαχαιρώσει. Η Αγγελική θα αφήσει την τελευταία της πνοή εκεί, ενώ ο Δημήτρης θα τρέξει να κρυφτεί με την Αθηνά σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού για να αποφύγουν τη σύλληψη. Μέσα σε αυτό το δωμάτιο ο Δημήτρης θα πεθάνει. Η Αθηνά θα τον δηλητηριάσει για να μη συλληφθεί και ξεσπάσει σκάνδαλο για την οικογένειά τους.

Η Αθηνά συλλαμβάνεται: Μια από τις τελευταίες κορυφαίες στιγμές της σειράς θα είναι και η σύλληψη της Αθηνάς. Για την ακρίβεια θα προσπαθήσει να δηλητηριαστεί με το ίδιο φάρμακο που έδωσε στον γιο της για να τον «σώσει», όμως οι αστυνομικοί θα τη σταματήσουν και δεν θα προλάβει να καταπιεί ούτε γραμμάριο από τη θανατηφόρα ουσία. Θα της περάσουν χειροπέδες και σύντομα θα οδηγηθεί στη φυλακή με κατεβασμένο το κεφάλι.

Στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί την Πέμπτη στις 3/6.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement