Ρένια Λουιζίδου: «Ο ρόλος μου στο “Φόνοι Στο Καμπαναριό” δεν μοιάζει με τίποτα απ’ όσα έχω κάνει στο παρελθόν»

Η Ρένια Λουιζίδου αυτή η σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα θεϊκή κωμωδία του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό” ενσαρκώνοντας την αρχιδιακόνισσα της μονής Αγίας Θεοδούλης, αδερφή Αρσινόη.

Advertisement

Η αδερφή Αρσινόη είναι παλαιών αρχών, αυστηρή με όλες τις αδερφές και πρωτίστως με τον εαυτό της, ισχυρογνώμων και παρορμητική, θέλει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. Χαρακτηριστικά που δεν έχουν καμία σχέση με την προσωπικότητα της Ρένιας Λουιζίδου και γι’αυτό ακριβώς την γοήτευσε ο συγκεκριμένος ρόλος. «Σπανια με ελκύουν οι ρόλοι με τους οποίους βρίσκω κοινά στοιχεία, συνήθως με γοητεύουν οι αντιθέσεις και με την αδερφή Αρσινόη έχουμε πολλές! Και μόνο το γεγονός ότι έχει επιλέξει τη μοναστική ζωή, θα ήταν αρκετό» δηλώνει η ίδια ενώ συμπληρώνει πως είναι «ένας ρολος που δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχω κάνει στο παρελθόν».

Το γεγονός ότι τη σειρά Φόνοι Στο Καμπαναριό σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, λειτούργησε άκρως θετικά στο να αποδεχτεί το ρόλο η Ρένια Λουιζίδου καθώς όπως τονίζει «έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και εμπιστεύομαι απόλυτα τον τρόπο δουλειάς του και την αισθητική του».

Advertisement

Τι να περιμένει ο τηλεθεατής από τη σειρά; Σύμφωνα με την Ρένια Λουιζίδου «μια γνήσια κωμωδία που τόσο λείπει από το τηλεοπτικό τοπίο τελευταία, με αστυνομική πλοκή, μυστήριο και πολύ πολύ γέλιο!»

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης των «Στο Παρά 5», «Είσαι Το Ταίρι Μου» και «Eγκλήματα». Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.

Advertisement

Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement