Ρεπορτάζ: Τα πάντα για την νέα σειρά των Ρώμα-Χατζησοφιά «Το πεφταστέρι»

Στην εποχή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου θα μας μεταφέρουν νοητά, τον επόμενο χρόνο, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, οι οποίοι ετοιμάζουν αυτό το διάστημα την επόμενη μεγάλη επιτυχία τους.

Advertisement

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η είδηση ότι ο Χάρης Ρώμας και η Αννα Χατζησοφιά ετοιμάζουν μια ακόμα επιτυχία, είχε γίνει γνωστή καιρό πριν και είχε ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό που τους ακολουθεί σε κάθε τους δουλειά. Παράλληλα έγινε γνωστό και το θέμα της σειράς που θα αφορά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και πιο συγκεκριμένα στη ζωή των πρωταγωνιστών του.

Advertisement

Ο Χάρης Ρώμας έχει τονίσει άλλωστε κατ’ εξακολούθηση πως είναι λάτρης εκείνης της εποχής και των παραγωγών που έκαναν, άρα τώρα ήρθε η στιγμή να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τις σκέψεις του, με την απαραίτητη βοήθεια φυσικά της καρδιακής του φίλης και επί πολλά χρόνια συνεργάτιδας, Άννας Χατζησοφιά.

Η σειρά θα είναι κομεντί με στοιχεία νουάρ και θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα όπως όλα δείχνουν. «Είναι κάτι ολότελα καινούριο που θέλαμε να κάνουμε με την Άννα, γιατί μας αρέσει να συστήνουμε στον κόσμο νέα πράγματα και πρόσωπα. Μαζί με καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς μου λοιπόν θα υπάρχουν λοιπόν και πολλά νέα παιδιά», τόνισε ο δημιουργός πριν λίγο καιρό. Άρα δεν θα ενταχθούν στο νέο καστ πολλοί ηθοποιοί από την τελευταία τους δουλειά, το «Καφέ της Χαράς». Για την ακρίβεια, δύο μόνο άτομα θα συνεχίσουν τη συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα και αυτά θα είναι η Τζόυς Ευείδη και ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης που στο «Καφέ» ενσάρκωσε με επιτυχία τον Όθωνα Τζικακόλια, τον γραμματέα της δημάρχου. Στο καστ θα ενταχθεί κάποια στιγμή και η Ευτυχία Φαναριώτη, όχι όμως για κάποιον βασικό ρόλο. Σύντομα πάντως θα αρχίσουν να γίνονται ακροάσεις για νέα παιδιά.

Advertisement

Το… διαζύγιο με τον ΑΝΤ1

Πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα σειρά θα προβάλλεται από τον Ιανουάριο του 2022 ή τουλάχιστον αυτή είναι η επιθυμία των δημιουργών. Ωστόσο, δύο είναι τα κανάλια που διεκδικούν τη νέα αυτή δουλειά, το MEGA και ο ALPHA, όμως όπως φαίνεται θα επικρατήσει το πρώτο κανάλι. Το σίγουρο είναι πως το «Πεφταστέρι» δεν θα το δούμε από τον ΑNT1. Πιο συγκεκριμένα, οι Ρώμας-Χατζησοφιά, μετά το τέλος του «Καφέ της Χαράς», δεν είπαν στους ιθύνοντες του καναλιού πως δεν θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Τους είπαν όμως πως η σειρά που ετοιμάζουν θα είναι εποχής, που σημαίνει πως θα στοιχίζει πολύ και το κανάλι τη δεδομένη στιγμή δεν έψαχνε ένα ακριβό σίριαλ. Για να προβληθεί από το κανάλι του Αμαρουσίου θα έπρεπε να περιμένουν ένα εύλογο χρονικό διάστημα και εφόσον και άλλα κανάλια είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, άρχισαν να αξιολογούν τις άλλες προτάσεις! Πάντως αμφότεροι κατέληξαν πως το… διαζύγιο είναι προσωρινό.

Περισσότερα στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement