Σασμός: Αυτό είναι το νέο τραγούδι της σειράς που ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας

Η πρώτη τους συνάντηση υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Ένας έρωτας τόσο δυνατός, καρμικός, που σάρωσε κάθε αμφιβολία κι ανασφάλεια, κάθε μίσος και βεντέτα. Αυτός ο έρωτας εξελίχθηκε σε βαθιά αγάπη. Και παρά το αίμα που τους χωρίζει, αίμα συγγενών τους που έχει ποτίσει το χώμα, οι καρδιές τους παραμένουν ανοιχτές στα δώρα της αγάπης και τα σώματά τους ανήμπορα να αντισταθούν στην έλξη που τα συντρίβει.

Advertisement

Ο Αστέρης κι η Αργυρώ, στα νέα επεισόδια του «Σασμού», από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 21:00, υποτάσσονται στην καταιγίδα του έρωτα. Ό,τι κι αν έχει μεσολαβήσει μεταξύ τους, το ζευγάρι συντονίζεται σε έναν κοινό παλμό, σε μια δυνατή ερωτική σκηνή, υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού της σειράς με τη φωνή του Γιάννη Κότσιρα, «Θνητοί θεοί». Επιβεβαιώνοντας και το ρεφραίν του τραγουδιού: «Δεν πεθαίνει η καρδιά από αγάπη πολύ/κάθε μέρα μακριά μια ζωή φυλακή/ Δεν υπάρχουν αλλά όταν κλείνει η πληγή/ κάθε πόνος χαρά κάθε τέλος κι αρχή».

Το «Θνητοί θεοί» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, δίνει συνέχεια στο επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν συνθετικά ο Νίκος Τερζής και στιχουργικά ο Γιάννης Κότσιρας και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Advertisement

Με το «Θνητοί θεοί» συνεχίζεται ο φετινός κύκλος τραγουδιών της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, «Σασμός» του Alpha, που από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου επιστρέφει με νέα συγκλονιστικά επεισόδια. Προηγήθηκαν τα «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο, «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, «Πύρινες Καρδιές» με τον Δημήτρη Μπάση και «Τα θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Η ιστορία συνεχίζεται…

Advertisement

…με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Nέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, πολώνoυν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση!

Ο δρόμος για το «Σασμό» είναι γεμάτος θυσίες. Και καταιγιστικές αποκαλύψεις οι οποίες μετακινούν κάθε πυλώνα βεβαιότητας. Και καθοριστικές καταστάσεις οι οποίες γκρεμίζουν τις όποιες σταθερές. Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς αλλά και τα συναισθήματά τους. Ο «Σασμός επιστρέφει από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 21:00, για να γράψει τη δική του ιστορία.

Την Τρίτη 10/01 κυκλοφόρησε το νέο trailer με μια γεύση από το τι θα ακολουθήσει.

Η υποδοχή του Twitter ήταν εγκωμιαστική, με τα σχόλια να μιλούν για «ανατριχιαστικό», «υπέροχο», «καταπληκτικό», «super δυνατό» trailer.

Δείτε το trailer με το τραγούδι «Θνητοί θεοί» εδώ:

Δείτε το νέο trailer εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement