Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης δίπλα δίπλα στο χειρουργείο

Με εξαιρετικά συγκλονιστικές σκηνές, που έχουν να κάνουν με τη θυσία του Αστέρη για να σώσει τη ζωή της Αργυρώς, ολοκληρώνεται για φέτος η επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Σασμός».

Advertisement

Μάλιστα, αυτές οι συγκεκριμένες σκηνές και το γεγονός ότι ο Αστέρης δίνει το νεφρό του, θα είναι η αρχή για τις εξελίξεις που θα συμβούν στον δεύτερο κύκλο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σασμός: Τι θα γίνει τελικά με τον Αστέρη και την Αργυρώ;

Advertisement

Τα νέα καλά για την Αργυρώ

Η απογοήτευση ότι δεν έχει βρεθεί δότης για την Αργυρώ και ο φόβος για τη ζωή της, καθώς οι μέρες περνούν, είναι διάχυτες σε όλη την οικογένεια. Ολα όμως αλλάζουν ξαφνικά από ένα τηλεφώνημα που δέχεται η Μαρίνα.

Στην άλλη γραμμή είναι ο γιατρός της Αργυρώς, ο οποίος ανακοινώνει στη Μαρίνα τα ευχάριστα νέα: «Κυρία Βρουλάκη, βρέθηκε συμβατός δότης για την Αργυρώ. Θα πρέπει να κινηθούμε άμεσα και να προγραμματίσουμε την επέμβαση που θα γίνει στην Αθήνα», της λέει και το πρόσωπο της Μαρίας φωτίζεται, μέχρι να ακούσει και κάτι ακόμα που έχει να της πει ο γιατρός: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι ακόμα. Υπάρχει ένας όρος από την πλευρά του δότη».

Advertisement

Η Μαρίνα δεν μπορεί να καταλάβει: «Τι εννοείτε, τι όρος υπάρχει;», τον ρωτάει. Και ο γιατρός αναγκάζεται να της πει την αλήθεια: «Αυτός που θα δώσει το νεφρό του στην κόρη σας είναι ο Αστέρης Σταματάκης, ο οποίος όμως απαιτεί να μη μάθει κανείς ότι αυτός είναι ο δότης», της αποκαλύπτει και η Μαρίνα τα χάνει, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει σ’ αυτό που της προτείνει ο γιατρός. Όμως δεν έχει παρά δεχτεί. Μπροστά στη ζωή της κόρης της, θα τα δεχόταν όλα!

Ο Αστέρης και ο Μαθιός λένε ψέματα για να πάνε στην Αθήνα

Η Μαρίνα, έχοντας καλά κρυμμένο το μυστικό για τον Αστέρη, ανακοινώνει τα καλά νέα στην Αργυρώ, η οποία μαζί με τον Σταύρο, χαρούμενοι επιτέλους, το γιορτάζουν. Την ίδια ώρα ο Αστέρης αποκαλύπτει στον Μαθιό τα σχέδιά του: «Θα πρέπει να πάω στην Αθήνα για το χειρουργείο της Αργυρώς και θέλω τη βοήθειά σου. Θα πρέπει να λείψω κάποιες μέρες λόγω της επέμβασης. Σκέφτομαι να πούμε ότι θα πάμε στην Ιταλία για μια δουλειά, να δούμε ίσως κάποια μηχανήματα», του λέει.

Η αντίδραση του Μαθιού σ’ αυτό που ακούει στην αρχή είναι αρνητική: «Το έχεις σκεφτεί αυτό που πας να κάνεις;», τον ρωτάει, όμως αφού τον βλέπει αποφασισμένο, συμφωνεί με το σχέδιό του: «Ασ’ το πάνω μου, θα το κανονίσω εγώ με τη μάνα, δεν θα καταλάβει πράμα», τον καθησυχάζει.

Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με άγχος και φόβο την Αργυρώ, ενώ τόσο η Στέλλα όσο και η Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία.

Ο Αστέρης δίνει ζωή στην Αργυρώ

Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ο Αστέρης με τον Μαθιό και η οικογένεια της Αργυρώς είναι πλέον ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό και αναχωρούν για την Αθήνα. Οι δύο αυτοί άνθρωποι που αγαπήθηκαν τόσο πολύ, μπαίνουν στο χειρουργείο. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα…

Διαβάστε περισσότερα για την τηλεοπτική σειρά του ALPHA «Σασμός» στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement