Σασμός: Δυνατό spoiler έδωσε ο «Αστέρης» – Το παιδί, η Αργυρώ και τα εμπόδια

Στην εκπομπή Happy Day ήταν καλεσμένος σήμερα ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο τηλεοπτικός Αστέρης από τo «Σασμό», έδωσε περισσότερα από ένα spoiler για τη συνέχεια της δραματικής σειράς του Alpha.

Advertisement

«Αυτό που μας κάνει να θέλουμε να το δούμε είναι να βλέπουμε ότι υπάρχει μία απόσταση που ελπίζουμε κάποια στιγμή να μειωθεί. Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες στο τέλος-τέλος αυτοί οι δύο να καταλήξουν μαζί. Περιμένω κι εγώ να δω πώς. Γιατί κι εμείς είμαστε κάποια επεισόδια μπροστά αλλά όχι αρκετά για να σας πούμε κάτι ζουμερό» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Ερωτηθείς αν θα μάθει ότι το παιδί είναι δικό του απάντησε ξεκάθαρα ναι. «Νομίζω ότι είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε άλλο. Είναι μία πληροφορία που τη γνωρίζει πολύς κόσμος στο χωριό και δεν θα αργήσει να φτάσει και στα αυτιά του Αστέρη. Δεν μπορώ να σας πω με ποιον τρόπο… Εμπλέκονται πολλά πρόσωπα που ευνοούνται από αυτή την αποκάλυψε. Ο Σταύρος ξεκινάει αυτό το ντόμινο αλλά θα εμπλακούν κι άλλα πρόσωπα, που και μπορεί να γνωρίζουν και μπορεί να επωφεληθούν από μία τέτοιου είδους αποκάλυψη. Το ποιος θα δώσει την πληροφορία θα το δείτε και θα έχει ενδιαφέρον» περιέγραψε.

Δείτε το βίντεο

Advertisement

«Ο Σταύρος είναι φουντωμένος αυτή τη στιγμή και δεν βλέπει καθαρά. Έχει ένα πολύ έντονο αίσθημα κτητικότητας που τον καθοδηγεί τώρα και δεν κρίνει σωστά. Η Αργυρώ θα επιτρέψει στον εαυτό της να μαλακώσει. Θα αφήσει το συναίσθημα να της μιλήσει και τη λογική. Ο Αστέρης έχει ένα μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο του αδελφού της αλλά έχουμε δει πια και έχει αποδειχθεί το πώς συνέβη αυτό πέρσι. Σιγά-σιγά πείθεται και η Αργυρώ. Αν υπάρξουν άλλα εμπόδια, θα είναι άλλα από αυτά που έχουμε δει έως τώρα» αποκάλυψε.

Δείτε το βίντεο

«Η Καλλιόπη δύσκολα θα το αποδεχθεί, γιατί είναι αυτή που έχουμε δει ότι είναι. Από την άλλη, αυτά τα παιδιά, γιατί αυτό παρακολουθούμε, ξυπνάνε και καταλαβαίνουν ότι δεν τρέχει τίποτα και αν δεν θέλει κάτι η μάνα τους. Η ζωή τους πάει παρακάτω» σχολίασε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement