Σασμός: Ένα γεγονός θα φέρει τον Σταύρο σε απόγνωση

Ο Σασμός έρχεται απόψε με ένα ακόμη επεισόδιο και η αγωνία του κοινού θα κορυφώνεται!

Advertisement

Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 14/2 στην σειρά Σασμός; Διαβάστε την περίληψη του αποψινού επεισοδίου.

Καθώς οι ώρες από την εξαφάνιση του Πετράκη περνούν, η αγωνία της Αργυρώς και της οικογένειάς της κορυφώνεται. Την ίδια στιγμή, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει τον Σταύρο σε απόγνωση. Ο Μαθιός ζητά δανεικά από τα ξαδέρφια του, για να ξεχρεώσει τον Φαρμάκη. Η Καλλιόπη, όμως, αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια της. Ο Λευτέρης προσπαθεί να βοηθήσει τον Μανόλη, ο οποίος αρνείται, ωστόσο, σθεναρά, να του αποκαλύψει πού έχει μπλέξει. Παράλληλα, η Τζένη, εξοργισμένη με τη στάση του Νικηφόρου, του ανακοινώνει την απόφασή της, ενώ η άρνηση της Στέλλας να παραδώσει τον Τόλη στον Φαρμάκη, θα φέρει ένα αγαπημένο της πρόσωπο αντιμέτωπο με ολέθριες συνέπειες. Οι δυο φίλοι συζητούν για την Αργυρώ και τον Αστέρη. Η κουβέντα πηγαίνει στην Αιμιλία και ο Παύλος μαθαίνει πως ο Δημήτρης γνωρίζει περισσότερα από όσα θα ήθελε και μπορεί μέσα σε μια στιγμή να του ανατρέψει τη ζωή.

Advertisement

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο!

Όσα θα δούμε στον Σασμό τις επόμενες ημέρες!

Advertisement

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 79

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Πετράκη εντείνονται, με την Αργυρώ και όλη την οικογένεια σε αγωνία. Παράλληλα, ένα μυστήριο καλύπτει το ατύχημα του Τάσου, με την Στέλλα να κατηγορεί ευθέως τον Ευθύμη, με τον οποίο ο Μαθιός είναι εξοργισμένος για την πρόταση στη Βασιλική. Η Καλλιόπη, όμως, είναι αποφασισμένη να πάρει το θέμα του Ευθύμη πάνω της. Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο, κρατώντας ένα γερό χαρτί στα χέρια του, ενώ ο Βαγγέλης, μαθαίνει ότι ο μικρός είναι άρρωστος και λαβαίνει τα μέτρα του. Η Νάντια κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Τζένη ενώ ο Νικηφόρος μαθαίνει τι ζητά ο Φαρμάκης από το Μανόλη.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου –  Επεισόδιο 80

Ο Αστέρης βρίσκεται δίπλα στην Αργυρώ που αγωνιά για την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να επιστρέψει με τον Πετράκη, ενώ η Ντίνα υποψιάζεται πως τον βοηθάει. Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία πιέζει τον Τόλη να καταθέσει όσα ξέρει, για να γλιτώσει από τον Ευθύμη. Η γιαγιά καλεί συμβούλιο για να αντιμετωπίσουν τις απειλές του Δημήτρη στον Παύλο, ενώ η Τζένη αποφασίζει να πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη, αλλά η Βασιλική της αλλάζει τα σχέδια. Ο Ευθύμης ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του με τον Πάνο και τον Λευτέρη.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 81

Ο Λευτέρης πνίγεται από τις τύψεις για το φόνο του Πάνου, ενώ ο Ευθύμης βλέπει τις ζημιές στο οινοποιϊο.  Ο Τόλης καλείται να λάβει μια μεγάλη απόφαση, αν θα καταθέσει για το φόνο του Κώστα, ενώ Αντώνης και παπά-Μιχάλης αναλαμβάνουν να μιλήσουν στον Παύλο και τον Δημήτρη για να αποφευχθεί μια αναζωπύρωση της βεντέτας. Η απόφαση της Νάντιας και του Νικηφόρου να κάνουν τεστ DNA προξενεί αντιδράσεις. Ο Βαγγέλης αποκαλύπτει στην Αργυρώ πού κρύβεται ο Σταύρος με το παιδί. Εκείνη ζητά τη βοήθεια του Αστέρη ενώ ο Μαθιός δεν τον αφήνει μόνο του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement