Σασμός: Η επιστροφή του Αντώνη, η πρώτη συνάντηση του Αστέρη με το γιο του και το νέο τραγούδι

Ο Σασμός έρχεται και απόψε για να καθηλώσει. Η πρώτη συνάντηση του Αστέρη με τον γιο του είναι γεγονός ενώ η επιστροφή του Αντώνη φέρνει μεγάλη χαρά στο σπίτι των Βρουλάκηδων.

Advertisement

Δείτε απόψε, Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 21:00Επεισόδιο 123

Η Αργυρώ κανονίζει την πρώτη συνάντηση του Αστέρη με τον μικρό Πετράκη. Ο Βαγγέλης ζητά βοήθεια για να μπορέσει να γλιτώσει από τους τοκογλύφους, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα προσπαθεί να ξανακερδίσει τον Λευτέρη. Ο Παύλος κάνει μία απρόσμενη πρόταση στον Μαθιό, που θα τον αφήσει άναυδο.

Advertisement

Η επιστροφή του Αντώνη στο σπίτι, φέρνει μεγάλη χαρά στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Η αστυνομική επιχείρηση λαμβάνει χώρα, αλλά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν κατά το αναμενόμενο. Παράλληλα, ο Αστέρης θα βρεθεί και θα περάσει τις πρώτες στιγμές με τον μικρό του γιο, δύο χρόνια μετά.

Δείτε το sneak preview εδώ: 

Advertisement

Το trailer «ντύνει» το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή, «Ασφαλώς & Μπορώ» (μουσική Νίκος Τερζής, στίχοι Γιάννης Κότσιρας). Επίσης, το τραγούδι, παρά το ότι δεν περιλαμβάνεται στο soundtrack της σειράς, θα «ντύσει» μία συγκλονιστική σκηνή του σημερινού επεισοδίου του «Σασμού».

Δείτε το trailer εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement