Σασμός: H συγκλονιστική αποκάλυψη που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες

Μια αποκάλυψη του Σταύρου έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον Πετρή κι όλα ανατρέπονται! Δείτε απόψε, Δευτέρα 24 Απριλίου, στις 21:00 στον Σασμό.

Advertisement

Επεισόδιο 119

Ο Βαγγέλης ακούει τυχαία και παρεξηγεί μια συζήτηση, η οποία θα τον οδηγήσει σε μία αντίδραση, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Σταύρος, καλεί εξοργισμένος τον Αστέρη. Εκείνος πηγαίνει ανυποψίαστος σπίτι του, για να ανακαλύψει μια αλήθεια που θα τον κάνει να χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του. Ο Αστέρης γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον Πετρή, θα αναμετρηθεί ανοιχτά με την Αργυρώ. Όσο η Καλλιόπη και η Βασιλική καρδιοχτυπούν για τον Μαθιό, θα δεχτούν συμπαράσταση από ένα πρόσωπο, χωρίς να το περιμένουν.

Advertisement

Η Θοδώρα στριμώχνει με τις ερωτήσεις της τον Λευτέρη, ο οποίος την ίδια στιγμή κάνει προτάσεις στον Ευθύμη που τον βάζουν σε σκέψεις. Ο Παύλος με τον Μανόλη περνάνε χρόνο μαζί στο βουνό, μέχρι που συμβαίνει κάτι και τους αναστατώνει. Ο Δημήτρης προτείνει μια ιδέα στη Μαρίνα για τον Αντώνη, που θα τη βάλει σε σκέψεις. Ο Αστέρης θα μοιραστεί το νέο της πατρότητας και με άλλους.

Δείτε το sneak preview εδώ (1):

Advertisement

Δείτε το sneak preview εδώ (2):

Δείτε το trailer εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement