Σασμός: Η ανάρτηση του Αργύρη Πανταζάρα για το τέλος του Γεράσιμου

Συγκλονίζει η συνέχεια στον Σασμό. Στα επόμενα επεισόδια και τελευταία του πρώτου κύκλου ο θάνατος θα υπερισχύσει και το φινάλε θα είναι δακρύβρεχτο.

Advertisement

Τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν έχουν ολοκληρωθεί και σύμφωνα με τα spoiler εκτός από τον «Άγγελο» και ο «Γεράσιμος» που τον υποδύεται ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, θα πέσει νεκρός.

Ο ηθοποιός θέλησε να κάνει μία ακόμη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία τον βλέπουμε αγκαλιά με τον τηλεοπτικό του πατέρα, Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Advertisement

Στη λεζάντα της εικόνας, ο Αργύρης Πανταζάρας έγραψε: «Father vs Son (Sun) | Final Round. Με προπονητή πνευματικό πατέρα τον Δ. Ημέλλο (mr.Φραγκιαδάκη). Με Αντίπαλο Παρτενέρ τον τηλεοπτικό πατέρα Λ. Γεωργακόπουλο (mr.Karapan). Αποχαιρετάω την τηλεοπτική σεζόν με τα επόμενα δακρύβρεχτα και σπαραχτικά επεισόδια…τόσο για την δική σας ψυχή, όσο και για τη δική μας. Εύχομαι να έχετε επαφή με τα συναισθήματα σας και να τα εκφράζετε! Στους σωστούς ανθρώπους την σωστή στιγμή!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας».

Δείτε τη δημοσίευση:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement