Σασμός: Η Αργυρώ χαροπαλεύει! Το νέο χτύπημα της μοίρας και η κρίση στο γάμο της

Τι θα δούμε στην συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του ALPHA «Σασμός»; Ο κίνδυνος για την υγεία της Αργυρώς και η κρίση στον γάμο της!

Advertisement

Από το TV24 που κυκλοφορεί!

Η επιστροφή της Αργυρώς στην Κρήτη δεν θα αποδειχθεί ό,τι καλύτερο γι’ αυτή αλλά και τους γύρω της, καθώς δεν θα περάσουν λίγες μέρες και τα προβλήματα θα αρχίσουν να είναι ορατά.

Advertisement

Ο Αστέρης θα βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τον γάμο της, όμως αυτό που είναι πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι η Αργυρώ θα διαπιστώσει ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας που θα τη φέρει σχεδόν αντιμέτωπη με τον θάνατο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Advertisement

Η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να προχωρήσουν τη ζωή τους και να μοιραστούν μάλιστα τα καλά νέα με την Αργυρώ, τον Σταύρο, τον Άγγελο αλλά και την Άσπα. Δεν προλαβαίνουν όμως να χαρούν και δύο νέοι κίνδυνοι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Από τη μια ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ.

Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον Σταύρο στο γήπεδο και του συστήνεται με άλλο όνομα, του λέει ότι τον λένε Χρήστο κι όπως θα δούμε θ’ αρχίσουν να κάνουν παρέα.

Την ίδια στιγμή όμως η Αργυρώ δεν είναι καθόλου καλά, αισθάνεται μεγάλη κόπωση, ενώ νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν από ένα άγνωστο μέχρι στιγμής πρόβλημα υγείας. Το θέμα της υγείας της η Αργυρώ αποφασίζει να μην το πει σε κανέναν, ούτε καν στον Άγγελο, ο οποίος σαν γιατρός θα μπορούσε να τη βοηθήσει. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ σε μια βόλτα με τη Μαρίνα, θα έχει μια πολύ δύσκολη συνάντηση.

Οι δύο γυναίκες θα πέσουν πάνω στον Αστέρη και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό η Αργυρώ θα μιλήσει μαζί του. Στο μεταξύ ο Σταύρος ψάχνοντας για συμπαίκτη θα καλέσει τον φίλο του τον Χρήστο, μη γνωρίζοντας ότι τηλεφωνεί στον Αστέρη. Παράλληλα, η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς περνά κρίση.

Όπως όλα δείχνουν, οι φόβοι του Σταύρου, ότι θα κλονιστεί ο γάμος τους αν γυρίσουν στην Κρήτη, δείχνει να επιβεβαιώνονται.

Η Αργυρώ είναι όλο και πιο απόμακρη και πολλές φορές νευρική μαζί του χωρίς λόγο, την ίδια ώρα που το πρόβλημα υγείας της εντείνεται.

Ο Σταύρος βλέποντας ότι η κατάσταση δεν εξελίσσεται καλά με την Αργυρώ, εξομολογείται στη Μαρίνα τα προβλήματα στον γάμο του:

«Δεν ξέρω τι της συμβαίνει. Δεν είναι η Αργυρώ που ήξερα. Δεν μιλάει, είναι απόμακρη, γίνεται νευρική χωρίς λόγο και συνέχεια απομακρύνεται από μένα. Φοβάμαι ότι ο γάμος μας δεν πάει καλά», της εμπιστεύεται, κι εκείνη όχι μόνο αποφασίζει να μιλήσει στην Αργυρώ, αλλά την αντιμετωπίζει κατά μέτωπο, απαιτώντας να μάθει τι συμβαίνει: «Αργυρώ, θέλω να μου πεις τι γίνεται με τον Σταύρο. Δεν είσαι όπως πρώτα μαζί του, γιατί; Τι σου έκανε; Σου έκανε κάτι ή μήπως φταίει ο άλλος; Ξέρεις εσύ τι εννοώ», της λέει αυστηρά.

Στο μεταξύ ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο, ο οποίος νομίζει ότι έχει βρει στο πρόσωπό του έναν νέο φίλο και δεν θα αργήσει να του ανοίξει την καρδιά του και να του λέει πράγματα για εκείνον και την οικογένειά του.

Την ίδια ώρα, ο Άγγελος ανακαλύπτει το μυστικό της Αργυρώς, καθώς μπροστά του η Αργυρώ πέφτει λιπόθυμη… Διαβάστε την συνέχεια στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement