«Σασμός»: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.  Μαθιός και Βασιλική ζούνε τον έρωτά τους         

Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.  Μαθιός και Βασιλική ζούνε τον έρωτά τους. Μην χάσετε απόψε, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, στις 21:00 στον «Σασμό»

Advertisement

Επεισόδιο 93

Η Μαρίνα βρίσκει την Αργυρώ σε άσχημη κατάσταση. Απελπισμένη ζητάει τη βοήθεια του Άγγελου. Μαζί θα τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Θα καταφέρει η Αργυρώ να ξεπεράσει τον κίνδυνο; Ο ‘Αγγελος μιλάει στη γιαγιά Ειρήνη και της δίνει δύναμη, για να συνεχίσει να στηρίζει τη Μαρίνα και την Αργυρώ στα δύσκολα που περνάνε και της ζητάει να του μιλήσει για τον πατέρα του. Η γιαγιά του λέει πόσο τυχερές είναι που βρέθηκε στο δρόμο τους και ότι μόνο αυτή φταίει για ότι έχει γίνει.  Ο Αστέρης μπλέκει άθελα του σε μια συμπλοκή που έχει στόχο τον μαφιόζο της φυλακής, Καραπάνο και τον σώζει. Ποια θα είναι η αντίδραση του ισοβίτη; Η Καλλιόπη παραπονιέται ότι την έδιωξε η Βασιλική από το μαγαζί των παιδιών της, ενώ ο Μαθιός της λέει ότι η Βασιλική είναι μαζί τους. Η Καλλιόπη αναρωτιέται τι θα κάνει στη δύσκολη ώρα που μπορεί να έλθει, αν τα μάθει όλα.

Advertisement

Κι ενώ ο Μαθιός με τη Βασιλική ζούνε τον έρωτα τους, ένας διαπληκτισμός με την Καλλιόπη  θα τον  αναγκάσει να έρθει για άλλη μία φορά  αντιμέτωπος με τις τύψεις του. Στο νοσοκομείο η Μαρίνα θα δεχτεί μία επίσκεψή που θα την ανακουφίσει.

Δείτε το sneak preview εδώ (1): 

Advertisement

Δείτε το sneak preview εδώ (2): 

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement