Σασμός: Η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στο Μαθιό, που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει!

Δείτε τα sneak preview βίντεο αποσπάσματα της τηλεοπτικής σειράς του ALPHA «Σασμός». Τι θα δούμε σήμερα στο αποψινό επεισόδιο.

Advertisement

Επεισόδιο 146

Η εξομολόγηση του Αμερικάνου ανοίγει και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή. Ένας απρόσμενος μάρτυρας θα δώσει νέα τροπή στην υπόθεση, ενώ ο Μαθιός ανησυχεί για τις έρευνες του Φραγκιαδάκη. Ο Αντώνης προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να περάσει τα μηνύματα που θέλει στον Μανόλη σχετικά με τον φάκελο της υπόθεσης του Στεφανή Σταματάκη που ανοίγει και πάλι…Ο Μανόλης και η Θοδώρα συζητούν για την υπόθεση του Στεφανή Σταματάκη που ανοίγει ξανά…

Advertisement

Ο Αντώνης ενημερώνει τη Βασιλική τηλεφωνικώς πως πρέπει να περάσει από το αστυνομικό τμήμα και η Βασιλική μοιράζεται με τον Μαθιό της ανησυχίες της. Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος, ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στο Μαθιό, που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει. Ο Γεράσιμος προβαίνει σε μία κίνηση που εξοργίζει τη Στέλλα. Η Αργυρώ κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Αστέρη, ενώ ο Σταύρος φοβάται πως η επιστροφή τους στην Κρήτη ήταν μεγάλο λάθος.

Δείτε το sneak preview εδώ 1

Advertisement

Δείτε το sneak preview εδώ 2

Δείτε το sneak preview εδώ 3

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement