«Σασμός»: Η Καλλιόπη ζητάει από τον Αστέρη να φύγει από το σπίτι

Η Καλλιόπη ζητάει από τον Αστέρη να φύγει από το σπίτι. Μαρίνα και Αντώνης βρίσκονται για πρώτη φορά ο ένας απέναντι στον άλλο. Δείτε απόψε, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, στις 21:00 στον Σασμό.

Advertisement

Επεισόδιο 77

Αργυρώ και Πέτρος καλούνται στο τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση. Η αποκάλυψη για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει ο Πέτρος ανατρέπει τα σχέδια όλων. Η Καλλιόπη το μαθαίνει και βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό. Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει, αλλά ο Αστέρης γίνεται έξαλλος για το ψέμα της Αργυρώς και συγκρούεται μαζί της, την ώρα που η Καλλιόπη του λέει να φύγει από το σπίτι.

Advertisement

Το όνειρο για μια κοινή ζωή, που μόλις χτες φαινόταν κοντά, μοιάζει τώρα πιο άπιαστο από ποτέ ενώ παράλληλα, η ζωή της Σεμίνας απειλείται για ακόμη μία φορά, και η ίδια βρίσκεται στο μεγάλο δίλημμα: να ζήσει τον έρωτά της με τον Πέτρο ή να το σκάσει για να γλιτώσει; Καθώς η αλήθεια εξαπλώνεται σαν φωτιά σε όλο το χωριό η Μαρίνα και ο Αντώνης βρίσκονται για πρώτη φορά ο ένας απέναντι στον άλλο. Η Μαρίνα έχει πάει στο γραφείο του Αντώνη για να μάθει το λόγο που κάλεσε σε ανάκριση τα παιδιά της και του επιτίθεται…

Δείτε το sneak preview εδώ (1):

Advertisement

Δείτε το sneak preview εδώ (2): 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement