«Σασμός»: Η Μαρία Τζομπανάκη θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ερωτική δραματική σειρά του Alpha

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας η Μαρία Τζομπανάκη επιστρέφει δυναμικά. Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική, επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της νέας δραματικής σειράς του Alpha. Ο λόγος για τη νέα σειρά Σασμός που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Advertisement

Η Μαρία Τζομπανάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Zappit.gr, θα υποδυθεί την «Καλλιόπη», τον βασικό και πρωταγωνιστικό χαρακτήρα της σειράς η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο επιτυχημένο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Η νέα σειρά-υπερπαραγωγή ετοιμάζεται πυρετωδώς για να κάνει πρεμιέρα στην αρχή της επόμενης σεζόν. Το σενάριο γράφει ο Β. Χ. Σπηλιόπουλος, η σκηνοθεσία είναι του Κ. Κωστόπουλου ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η J. K. Production – Γ. Καραγιάννης.

Advertisement

Τι είναι ο Σασμός;

«Είναι η συμφιλίωση, το δόσιμο, το σιάξιμο. Είναι το ταίριασμα των καταστάσεων», λέει ο συγγραφέας, Σπύρος Πετρουλάκης. Μέσα από την αγάπη μπορεί να έλθει το ταίριασμα. Δεν υπάρχουν μόνο τα πιστόλια, τα κουμπούρια και μπαλωθιές. Υπάρχει η αγάπη και η ισορροπία.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement