«Σασμός»: Η ώρα της σύλληψης του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου έφτασε – Η Καλλιόπη αποφυλακίζεται!

Συλλαμβάνεται ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου, η Καλλιόπη αποφυλακίζεται! Δείτε απόψε, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στις 21:00 στον Σασμό.

Advertisement

Επεισόδιο 15

Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς, που επιτίθεται στον Αστέρη. Η εμμονή του Νικηφόρου να φέρει επάνω του όπλο ανησυχεί την Τζένη, που αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Βασιλική. Η αντίδρασή της θα φέρει τον Μαθιό προ εκπλήξεως. Ο Μανόλης εξαφανίζεται από το χωριό, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα αρχίζει να νιώθει έλξη για τον Λευτέρη. Η άφιξη του Ευθύμη Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής)* στο νησί προβληματίζει τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Η Καλλιόπη επιστρέφει στο σπίτι, και ο Αστέρης την αποκηρύσσει για δεύτερη φορά. Ο Παύλος φανερά πικραμένος λέει στη Μαρίνα πως είδε την Αιμιλία με το Δημήτρη – ο Δημήτρης ήταν κολλητός φίλος του Παύλου στο παρελθόν. Εξ αφορμής αυτού επαινεί τη Μαρίνα για την αφοσίωσή της στο Μάρκο και η Μαρίνα έρχεται σε δύσκολη θέση.

Advertisement

*Στο ρόλο  του Ευθύμη ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

*ΕΥΘΥΜΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ  (Δημήτρης Αλεξανδρής)   

Advertisement

Φίλος του Παύλου Βρουλάκη (Στ.Μάινας). Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμα του. Μπήκε φυλακή και τώρα βγαίνει και γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο. 

Δείτε το sneak preview εδώ: 

Δείτε το trailer εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement