Σασμός: Η σχέση του Δημήτρη με τον Παύλο σε τεντωμένο σκοινί

Οι σχέσεις Αργυρώς – Άσπας εντείνονται, ενώ ο Μύρος κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στην ‘Ασπα. Δείτε απόψε, Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στις 21:00 στον Σασμό.

Advertisement

Επεισόδιο 86

Ο Μαθιός κρύβεται, για να μη συλληφθεί για τον φόνο του Πάνου. Ο Αστέρης σπεύδει να τον βοηθήσει, ενώ η Καλλιόπη κι η Βασιλική αγωνιούν. Παράλληλα ο Λευτέρης ταράζεται με την προειδοποίηση της Αιμιλίας, ενώ την ίδια στιγμή, ο Ευθύμης φαίνεται να έχει κάποιο δόλιο σχέδιο. Οι σχέσεις της Αργυρώς με την Άσπα εντείνονται λόγω του Αστέρη και ο Μύρος κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στην Άσπα που το σκέφτεται. Η Μαρίνα με τον Αντώνη ανακοινώνουν τα νέα στην οικογένεια μέσα σε κλίμα χαράς. Κι ενώ η Τζένη είναι έτοιμη να πει στον Νικηφόρο την αλήθεια για την εγκυμοσύνη, η απόφασή της ανατρέπεται για άλλη μια φορά. Όμως, η αλήθεια δεν αργεί να έρθει στο φως.

Advertisement

*Στο ρόλο της Έλενας η Ελπίδα Νικολάου

*Έλενα (Ελπίδα Νικολάου)

Advertisement

Μυστηριώδες πρόσωπο που θα αναστατώσει τη ζωή του Λευτέρη. Είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του, η οποία τον απάτησε με τον καλύτερό του φίλο λίγες μέρες πριν παντρευτούν. Γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τον εκβιάζει διότι, όταν τον βλέπει με τη Θοδώρα, φουντώνει και πάλι ο έρωτάς της γι αυτόν και μπαίνει στη διαδικασία να τον διεκδικήσει.

Δείτε το sneak preview εδώ:

Δείτε το trailer εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement