«Σασμός»: Μαθιός και Βασιλική δίνουν το πρώτο τους φιλί!

Μαθιός και Βασιλική δίνουν το πρώτο τους φιλί! Κάποιος, που δεν θα έπρεπε, τους βλέπει… Δείτε απόψε, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, στις 21:00 στον Σασμό.

Advertisement

Επεισόδιο 28

Καθώς ο Νικηφόρος και η Τζένη κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, η σχέση Πέτρου και Μαίρης μοιάζει σιγά- σιγά να φτάνει στο τέλος της. Άλλωστε μια απρόσμενη «κόντρα» στο δρόμο με τη μηχανή γνωρίζει την Σεμίνα, μια γνωριμία που  θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα , πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια… Μια τυχαία βαρκάδα με τον Αντώνη από την άλλη, θα φέρει τον Μανόλη ένα βήμα πιο κοντά στο να ομολογήσει στην αστυνομία τι είδε την ημέρα του φονικού. Κάνοντας, ωστόσο, βόλτα με το σκύλο του  πέφτει επάνω σε ένα φιλί μεταξύ Μαθιού και της Βασιλικής και παγώνει!….

Advertisement

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Στέλλας αναστατώνουν την Καλλιόπη που αναλαμβάνει αμέσως δράση! Η πρώτη της κρούση στον Αστέρη τους οδηγεί σε σύγκρουση, αλλά ούτε κι ο Μαθιός δείχνει να συμμερίζεται την πρόθεσή της να παρέμβουν. Έτσι καταλήγει στον Τάσο και τη Σοφία που ακούνε τα σχέδιά της να φέρουν ξανά τα παιδιά τους κοντά με αμηχανία.  Ο Αστέρης πάλι, πιεσμένος περισσότερο από ποτέ, τα λέει όλα στην Αργυρώ κι εκείνη για πρώτη φορά αντιδρά ζητώντας του να κάνει επιτέλους κάτι.

*Στο ρόλο της Σεμίνας εμφανίζεται η Εριέτα Μανούρη.

Advertisement

*Σεμίνα (Εριέτα Μανούρη)

Η Σεμίνα γνωρίζεται με τον Πέτρο Βρουλάκη εντελώς τυχαία…  Αποτελεί ένα πρόσωπο το οποίο θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας….

Δείτε το sneak preview εδώ:

Δείτε το sneak preview εδώ: 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement