Σασμός: Νέος κύκλος αίματος ανοίγει στο αποψινό επεισόδιο 5/10/22

Τι θα δούμε απόψε στον «Σασμό»; Μία έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων οδηγεί έναν εξ αυτών πολύ κοντά στο θάνατο! Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και νέος κύκλος αίματος ανοίγει!

Advertisement

Δείτε απόψε, Τετάρτη 05 Οκτωβρίου, στις 21:00

Επεισόδιο 11

Advertisement

Τα ξαδέλφια της Μαρίνας ζητούν εκδίκηση αλλά η γιαγιά και η Μαρίνα είναι κάθετα αντίθετες. Λίγο πιο δίπλα ο Παύλος εξυμνεί τη Μαρίνα στον παπά και στον Αντώνη για όσα έκανε για την οικογένειά της όλα αυτά τα χρόνια, για την πίστη και την αφοσίωσή της, προκαλώντας αμηχανία στον Αντώνη, ο οποίος σκέφτεται πως πρέπει να του πει πως με τη Μαρίνα έχουν αρραβωνιαστεί.

Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο και οι απειλές που ανταλλάσσουν προμηνύουν νέο κύκλο αίματος.

Advertisement

Η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών θυμίζει καζάνι που σιγοβράζει, γι’ αυτό και ο παπά – Μιχάλης ζητά από τον Παύλο να μην εκδικηθεί τον φόνο του Άγγελου, όμως αυτός θα δώσει μια απρόσμενη εντολή στα ξαδέρφια της Μαρίνας.

Η νύχτα πέφτει στο χωριό, κάθε άλλο παρά ήσυχη: Μία απροσδόκητη επίθεση θα συνταράξει τις ζωές των ηρώων μας, και θα οδηγήσει έναν εξ αυτών, πολύ κοντά στον θάνατο…

Δείτε το sneak preview εδώ

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement