«Σασμός»: Ο Άγγελος συγκρούεται με την Καλλιόπη. Ο Αστέρης ζητάει να δει την Αργυρώ

Ο Άγγελος συγκρούεται με την Καλλιόπη. Ο Αστέρης ζητάει να δει την Αργυρώ. Μην χάσετε απόψε, Τετάρτη 02 Φεβρουαρίου, στις 21:00 στον «Σασμό».

Advertisement

Επεισόδιο 85

Η ζωή του Άγγελου ανατρέπεται, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος ήταν ο πατέρας του. Η άρνηση του  Αστέρη να μιλήσει ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό… Ο Μαθιός  από την άλλη έχει το μεγαλύτερο  βάρος να σηκώσει: Την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή. Επισκέπτεται την Αργυρώ στο ξενοδοχείο, για να της πει ότι ο Αστέρης ζήτησε να τη δει. Η Αργυρώ τον διώχνει και ο Μαθιός της το ζητάει  σαν αντάλλαγμά που της έσωσε τη ζωή. Θα πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει; Μέσα στη δίνη των γεγονότων ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπα Μιχάλη. Ο παπα Μιχάλης βρίσκει τον Άγγελο να παίζει λύρα στον τάφο του

Advertisement

Πέτρου. Ο Άγγελος θα του πει ότι είναι αδέλφια με τον Πέτρο και θα τον ρωτήσει εάν το γνωρίζει. Η σύγκρουσή του Άγγελου με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμα πιο μετέωρο. Όμως η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει.

Δείτε το sneak preview εδώ (1): 

Advertisement

Δείτε το sneak preview εδώ (2):

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement