Σασμός: Ο Αστέρης στο νοσοκομείο – Ο Κώστας γεμάτος τύψεις κι ενοχές καταρρέει!

Συγκλονιστικό θα είναι και το αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός. Ο Αστέρης στο νοσοκομείο! Ο Κώστας γεμάτος τύψεις κι ενοχές καταρρέει!

Advertisement

Δείτε απόψε, Πέμπτη 06 Οκτωβρίου, στις 21:00

Επεισόδιο 12

Advertisement

Μετά την έκρηξη στο σπίτι της Καλλιόπης, ο κόσμος στο χωριό είναι ανάστατος. Ο Αστέρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Αργυρώ είναι σε μεγάλη ταραχή για την υγεία του. Εν τω μεταξύ ο Αντώνης συλλαμβάνει τα ξαδέρφια της Μαρίνας, σίγουρος ότι εκείνοι είναι οι δράστες της επίθεσης, όσο κι αν ο Παύλος επιμένει για το αντίθετο. Η Μαρίνα συμβουλεύει την Αργυρώ να πάρει το Σταύρο και το παιδί και να επιστρέψουν στο Ρέθυμνο, μακριά από τις εντάσεις, ενώ η Καλλιόπη ακούει με τρόμο για την επίθεση στο σπίτι της και το τραυματισμό του γιου της και κατηγορεί τον Παύλο, που μαθαίνει πως γύρισε στο χωριό. Ο Κώστας γεμάτος τύψεις κι ενοχές καταρρέει, παρουσία της Άννας.Η πιθανότητα να έχει κάνει τον φόνο του Άγγελου κάποιος τρίτος, γεμίζει ελπίδα τον Μαθιό πως η Καλλιόπη θα αφεθεί ελεύθερη. Εν τω μεταξύ η Θοδώρα κάνει μια επεισοδιακή γνωριμία*, ενώ η γιαγιά Ειρήνη κι ο Μαθιός έρχονται αντιμέτωποι.

*Στο ρόλο του Λευτέρη Ορφανού ο Γιώργος Γεροντιδάκης

Advertisement

**Στο ρόλο του Δημήτρη Μαραθάκη ο Μάνος Πετούσης

*ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ  (Γιώργος Γεροντιδάκης)         

Αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του. Εξ αιτίας αυτού ο Λευτέρης δεν έχει προσωπική ζωή. Η μοίρα θα παίξει το δικό της παιχνίδι και θα βρεθεί αντιμέτωπος με γεγονότα και καταστάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

**ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΘΑΚΗΣ (Μάνος Πετούσης)

Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σύζυγος Αιμιλίας (Γ.Φέστα). Ο Δημήτρης ήταν φίλος του Παύλου Βρουλάκη (Στ.Μάινας) και από τους πρώτους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της Αιμιλίας όταν έμαθαν ότι πνίγηκε. Κάποια στιγμή η αγάπη αναμεταξύ τους ένωσε τους δρόμους τους. Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη θα αναστατώσει τη ζωή του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement