Σασμός: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στην πρώτη του εικόνα ως Λευτέρης Ορφανός

Στον ρόλο του Λευτέρη Ορφανού στον Σασμό θα δούμε τον τηλεοπτικό Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είδε τις τηλεοπτικές του μετοχές να ανεβαίνουν και επιστρέφει για να εξαργυρώσει την προηγούμενη επιτυχία του.

Advertisement

Ο νέος ήρως στον Σασμό:

Ο Λευτέρης Ορφανός είναι ένας μυστικός αστυνομικός από τα κεντρικά της Αθήνας. Βρίσκεται σε απόρρητη αποστολή στην Κρήτη και θα αναστατώσει την πλοκή της σειράς. Θα παρακολουθεί κάθε κίνηση του Ευθύμη Φαρμάκη και των συνεργών του, με στόχο να ξηλώσει όλο το δίκτυο λαθρεμπορίου όπλων που έχουν στήσει. Η άφιξη του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, της οποίας ηγείται ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, ενισχύει την ομάδα, καθώς ο Λευτέρης δεν θα αρκεστεί μόνο στην παρακολούθηση του δικτύου του Φαρμάκη. Άλλωστε, στόχος του είναι να διαλευκάνει και το έγκλημα του Στεφανή, αφού ο μακαρίτης επιδιδόταν και σε ύποπτες δουλειές της νύχτας, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία συνεργαζόταν και με τον Φαρμάκη.

Advertisement

Η ανάρτηση του:

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση από τον Σασμό. Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την πρώτη φωτογραφία του όπως θα τον δούμε στο νέο του ρόλο.

Advertisement

Δείτε την εικόνα:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement