Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται, η Βασιλική καταρρέει!

Σήμερα η τηλεοπτική σειρά του ALPHA «Σασμός» κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο του κύκλο. Τι θα γίνει όμως; Ο Μαθιός συλλαμβάνεται και Βασιλική καταρρέει!

Advertisement

Η νέα σεζόν του «Σασμού» βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. O δρόμος για τον σασμό είναι γεμάτος θυσίες. Μείνετε συντονισμένοι. Η συγκλονιστική συνέχεια από σήμερα και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη , στις 21:00, στις οθόνες μας!

Δείτε απόψε, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00

Advertisement

Επεισόδιο 01

Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει… Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της.

Advertisement

Η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο. Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και του τελευταίου εγγονού της…

Ο Αντώνης ανακρίνει τον Μαθιό για τον φόνο του Άγγελου. Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς.

Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό, όμως αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπα Μιχάλη… Ο άνθρωπος που καλύπτει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό!

Δείτε το sneak preview εδώ

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement