Σασμός: Παγίδα θανάτου για την Αργυρώ

H συνέχεια στον Σασμό καθηλώνει. Η Αργυρώ θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο, καθώς Διονύσης και Άγης της στήνουν παγίδα θανάτου.

Advertisement

Η Σεμίνα ανοίγει την καρδιά στην Αργυρώ και της εξομολογείται όσα έχει περάσει αυτά τα χρόνια, αλλά και όσα γνωρίζει για την παράνομη δράση του Διονύση με το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας. Οι αποκαλύψεις της για τον Διονύση είναι τρομερές και η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να δράσει προκειμένου να τον σταματήσει και να τον οδηγήσει στα χέρια της αστυνομίας.

Η Αργυρώ ενημερώνει τον Άγη για τον Διονύση, βάζοντας έτσι σε θανάσιμο κίνδυνο τον εαυτό της, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «TV O Clock». Ο Άγης την καθησυχάζει πως θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεση, αλλά στην πραγματικότητα ενημερώνει τον Διονύση για όσα έμαθε από την Αργυρώ. Εκείνος για πρώτη φορά νιώθει τον κλοιό να σφίγγει γύρω του και παίρνει άμεσα την απόφαση να βγάλει από τη μέση την Αργυρώ, καθώς μπορεί να του προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Advertisement

Έτσι, η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Άγη, ο οποίος της ζητάει να τον συναντήσει σε ένα απόμερο μέρος για την υπόθεση της αρχαιοκαπηλίας. Η Αργυρώ δέχεται και πηγαίνει. Εκεί, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με την παγίδα θανάτου που της έχουν στήσει οι δύο άντρες.

Η κοπέλα θα δώσει μάχη για να κρατηθεί ζωντανή, αλλά για καλή της τύχη περνούν από εκεί ο Αστέρης και ο Μαθιός και καταλαβαίνουν πως κινδυνεύει. Οι δύο άντρες δρουν άμεσα και καταφέρνουν και τη σώζουν. Ο Μαθιός βάζει στην άκρη τη βεντέτα που τους χωρίζει και τη βοηθάει, ενώ στη συνέχεια στο σημείο φτάνει και η αστυνομία. Η Αργυρώ είναι σοκαρισμένη. Πλέον, είναι φανερό σε όλους πως ο Διονύσης είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement