Σασμός: Ποιοι ηθοποιοί θα φύγουν και ποιοι έρχονται

Ο Σασμός ολοκλήρωσε τον πρώτο του κύκλο με μεγάλη επιτυχία. Τι θα γίνει όμως στην συνέχεια; Ποιοι ηθοποιοί θα φύγουν και ποιοι έρχονται.

Advertisement

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ από το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί!

Αν ο πρώτος κύκλος είχε αίμα, δάκρυα και έρωτες, σκεφτείτε τι έχει να γίνει στον δεύτερο που η παραγωγή ετοιμάζει αυτό το διάστημα και οι θαυμαστές της σειράς περιμένουν με κομμένη την ανάσα.

Advertisement

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Κάθε σειρά μυθοπλασίας που συνεχίζει τη διαδρομή της και την επόμενη σεζόν στη μικρή οθόνη, συνηθίζει να εφοδιάζει το καστ της με νέους πρωταγωνιστές.

Advertisement

Έτσι λοιπόν και ο «Σασμός», μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της σεζόν που μόλις αφήσαμε πίσω, και συγκεκριμένα η ομάδα παραγωγής, αυτή την περίοδο είναι σε συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα εντάξει στην ήδη δημοφιλή ομάδα των ηθοποιών της.

Την ίδια στιγμή όμως συζητάει και για τους πρωταγωνιστές εκείνους που θα αφήσουμε πίσω μας στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Όπως καταλάβατε, ο «Σασμός» θα αλλάξει δυναμικά και ευχή όλων είναι οι προσθήκες και αποχωρήσεις της σειράς να ανεβάσουν τα νούμερα ακόμα περισσότερο.

Σασμός: Οι ηθοποιοί που μπαίνουν στην σειρά

Στέλιος Μαϊνας: Αφού δεν θα είναι στον δεύτερο κύκλο του «Νησιού», στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» που θα προβληθεί από τη δημόσια τηλεόραση, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Κώστα Καραγιάννη (παραγωγός σειράς) και να είναι στον δεύτερο κύκλο της σειράς που μάγεψε με τις ερμηνείες και το σενάριό της.

Ο Στέλιος Μάινας θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη, συγγενή της Μαρίνας που θα έρθει στην Άνω Ποριά λίγο μετά την κηδεία του Άγγελου.

Η είσοδός του δεν θα φέρει μόνο χαρές στην οικογένεια της Μαρίνας και της Αργυρώς αλλά και προβλήματα, αφού οι αντιλήψεις του σχετικά με τη βεντέτα της οικογένειας με τους Σταματάκηδες δεν θα έχουν αλλάξει στο πέρασμα τον χρόνων!

Γιώργος Γεροντιδάκης: Από το Διαφάνι στην Κρήτη. Ο Μελέτης από τις «Άγριες μέλισσες» θα εμφανιστεί στο χωριό από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, προκαλώντας αναταραχή στους κατοίκους του.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί με ποιους από τους ήρωες θα εμπλακεί, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός που θα κάνει την εμφάνισή του για δικό του όφελος, θα μπει και στη ζωή μιας γυναίκας και θα την αλλάξει άρδην. Λέτε αυτή να είναι η Στέλλα ή η Θοδώρα;

Σασμός: Οι ηθοποιοί που φεύγουν από την σειρά

Στον πρώτο κύκλο αποχαιρετίσαμε τον Άγγελο και τον Γεράσιμο, όμως στον δεύτερο που αυτή την περίοδο ετοιμάζεται, περισσότεροι ηθοποιοί θα φύγουν οριστικά από την Κρήτη του Κώστα Κωστόπουλου.

Ένας από αυτούς θα είναι ο Σταύρος και ο αδελφός του ο Βαγγέλης. Οι δύο ηθοποιοί θα παίξουν σε λίγα επεισόδια του δεύτερου κύκλου και αυτό γιατί σύντομα ο Σταύρος θα καταλάβει ότι δεν έχει τελικά θέση στην καρδιά και τη ζωή της γυναίκας που αγάπησε, της Αργυρώς.

Όπως είναι φυσικό, ο Γιώργος Χριστοδούλου, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης αλλά και η Γιάννα Ζιάννη που υποδύθηκε τη θεία τους δεν θα είναι στη δεύτερη σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξανδρο Μούκανο που υποδύθηκε τον πατέρα τους.

Αυτοί δεν είναι όμως οι μόνοι που θα φύγουν από τη δημοφιλή σειρά.

Θα ακολουθήσει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, θα σκοτώσουν τη Βασιλική, την ηρωίδα που υποδύεται, αλλά και η Κλαίρη με τον Μανόλη. Ευθαλία Παπακώστα και Στρατής Χατζησταματίου δεν θα είναι για πολύ στη σειρά.

Όπως λένε, σύντομα ο τελευταίος θα δεχτεί την πρόταση του καθηγητής Παπαφράγκου και θα φύγει για την Αμερική. Στο πλευρό του δεν μπορεί παρά να έχει το κορίτσι που τον σημάδεψε.

Και τη γιαγιά Ειρήνη όμως δεν θα δούμε σε πολλά επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Η Όλγα Δαμάνη έχει δηλώσει πολλάκις πως η ηρωίδα της θα αποχωρήσει από τη σειρά και ο λόγος θα είναι τα βαθιά της γεράματα…

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement