Σασμός – Spoiler: Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό στο κοινό και η αποκάλυψη που θα γίνει στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη του Πάσχα

Συγκλονίζει η συνέχεια στην σειρά Σασμός στον Alpha και το νέο Spoiler βάζει φωτιά. Η δραματική σειρά που έχουν λατρέψει οι τηλεθεατές έρχεται με ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις και αποκαλύψεις αμέσως μετά το Πάσχα. Όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία τη στιγμή που η Αργυρώ θα αγκαλιάσει επιτέλους το παιδί της. Η Αργυρώ γέννησε τον μικρό Πέτρο αλλά αυτό δεν είναι ακόμη γνωστό. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το youfly.com, η ζωή της στα Γιάννενα έχει αποκτήσει άλλο νόημα. Κανείς, μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί ξεκάθαρα στην ύπαρξη του μικρού Πετρή.

Advertisement

Η Αργυρώ στον Σασμό έγινε μητέρα. Έχει χτίσει μία νέα ζωή με τον Σταύρο και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η στιγμή που η Αργυρώ θα ανταμώσει με το παιδί της, αφήνοντας άφωνο το κοινό της σειράς Σασμός, θα έρθει στο επεισόδιο 131, την Τετάρτη του Πάσχα. Έχει χτίσει μία νέα ζωή με τον Σταύρο και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η στιγμή που η Αργυρώ θα ανταμώσει με το παιδί της, αφήνοντας άφωνο το κοινό της σειράς Σασμός, θα έρθει στο επεισόδιο 131, την Τετάρτη του Πάσχα.

Τί θα δούμε στο συγκεκριμένο επεισόδιο;

Ο Αστέρης αθωώνεται και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό. Ο Άγγελος επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στην Άσπα. Θα καταφέρει να την πείσει να μείνει; Ο Γεράσιμος κάνει βήματα για να προσεγγίσει τη Στέλλα.

Advertisement

Μία λεπτομέρεια όμως από τη συνάντηση τους θα βάλει τον Καραπάνο σε υποψίες. Αργυρώ και Μαρίνα επιστρέφουν στα Γιάννενα. Εκεί τις περιμένουν ο Σταυρός με τη Δέσποινα. Ποιόν άλλον βιάζεται να συναντήσει η Αργυρώ;

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement