Σασμός Spoiler: Αυτός θα δολοφονήσει τη Βασιλική και δεν είναι η Καλλιόπη

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς Σασμός συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και η συνέχεια αναμένεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστική.

Advertisement

Οι ισορροπίες θα ανατραπούν για άλλη μια φορά καθώς η «Βασιλική», ο χαρακτήρας που υποδύεται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, θα βρει τραγικό θάνατο.

Ο συγγραφέας του βιβλίου Σπύρος Πετρουλάκης, είχε δηλώσει πως κανονικά ο συγκεκριμένος ήρωες έπρεπε να είχε «φύγει». Η Βασιλική αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό, που οι συντελεστές αποφάσισαν να της δώσουν μια παράταση.

Advertisement

«Ενώ στο πρώτο κομμάτι του βιβλίου, η Βασιλική πεθαίνει, έπρεπε να την κρατήσουμε. Έπρεπε, γιατί είναι ένας ισχυρός ήρωας και να το πω και πιο απλά, μπακαλίσικα, το κέρδισε με το “σπαθί” της. Και με την ερμηνεία της, αλλά ταίριαξε και με τον Δημήτρη Λάλο, είναι σαν κανονικό ζευγάρι. Τους αγάπησε αμέσως ο κόσμος, τους ήθελε μαζί. Δεν είναι ότι κάνουμε το χατίρι του κόσμου, αλλά κάνουμε αυτό που πρέπει», είχε δηλώσει ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Το τέλος της Βασιλικής.

Advertisement

Η Βασιλική θα βρει τραγικό θάνατο αλλά όχι από τα χέρια της Καλλιόπης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TiVi, τη Βασιλική θα σκοτώσει ο Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος θέλει απεγνωσμένα εκδίκηση και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πληγώσει τον Μαθιό. Έτσι, εισβάλλει στο σπίτι της Βασιλικής και τη δολοφονεί εν ψυχρώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement