Σασμός – Spoiler: Ανακαλύπτουν τη σχέση Αστέρη – Αργυρώς – Η εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά

Ένα Spoiler έρχεται για να βάλει φωτιά στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv,

Μια εγκυμοσύνη ταράζει τα νερά. Ο Σασμός έρχεται με πολλές ανατροπές στα επόμενα επεισόδια.

Advertisement

Ο έρωτας ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ όλο και φουντώνει όσο κυλούν τα επεισόδια της σειράς Σασμός στον Alpha. Ο χωρισμός του από τη Στέλλα είναι γεγονός κι εκείνος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να ζήσει με την Αργυρώ, αφήνοντας στο παρελθόν τη βεντέτα και το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στις οικογένειές τους. Κι εκείνη, όμως, αδυνατεί να κατευνάσει τα αισθήματά της και το ζευγάρι συνεχίζει να βρίσκεται κρυφά από όλους.

Σασμός: Βλέπει το άλλο του πρόσωπο και οι εφιάλτες ξυπνούν

Advertisement

Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που την προβληματίζει. Τότε αποφασίζει να αντιμετωπίσει ξανά τους εφιάλτες από το παρελθόν και να επισκεφτεί μία ψυχολόγο. Τις επόμενες μέρες ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν ακόμη ένα κρυφό ραντεβού. Αυτή τη φορά, όμως, η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από δύο πρόσωπα που κανένας δεν περιμένει.

Σασμός: Η σχέση αποκαλύπτεται

Ο Τάσος και η Σοφία τούς βλέπουν μαζί και ανακαλύπτουν πως ο Αστέρης έχει προχωρήσει τη ζωή του. Οι γονείς της Στέλλας, όμως, αποφασίζουν να μην πουν στην κόρη τους τίποτα για την καινούρια σχέση του Αστέρη, για να μην της διαλύσουν την ψυχολογία. Ωστόσο, θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να την βοηθήσουν να ξεπεράσει γρήγορα τον χωρισμό τους και να μην επιστρέψει ξανά σε εκείνον.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement