Σασμός Spoiler: Αντίστροφη μέτρηση για τη γιαγιά Ειρήνη! Η Αργυρώ επιστρέφει μόνιμα στην Κρήτη

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός». Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί, η γιαγιά Ειρήνη αρρωσταίνει βαριά και η Αργυρώ επιστρέφει μόνιμα στην Κρήτη με τον Σταύρο και το μωρό της, ενώ ο Αστέρης έρχεται αντιμέτωπος με τους χειρότερους φόβους του.

Advertisement

Η γιαγιά αρρωσταίνει

Οι εξελίξεις ανατρέπουν η μία την άλλη και τίποτε από όσα θεωρούσαν σταθερό στη ζωή τους οι ήρωες δεν μένει έτσι. Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, η μοίρα παίζει ένα περίεργο παιχνίδι στον Αστέρη.

Ο Σταματάκης βρίσκει στον δρόμο άρρωστη τη Μανταρίνα και τη μεταφέρει στο σπίτι των Βρουλάκηδων όπου έρχεται αντιμέτωπος με τη γιαγιά Ειρήνη. Ο Αστέρης, αν και προσπαθεί να σώσει το σκυλί του Πετρή, εκείνο δυστυχώς δεν τα καταφέρνει. Η Μανταρίνα πεθαίνει και ο χαμός της σκορπά θλίψη σε όλους. Η γιαγιά είναι καταβεβλημένη από το τραγικό γεγονός και η άσχημη ψυχολογική της κατάσταση επηρεάζει και την υγεία της.

Advertisement

Παράλληλα, η Μαρίνα νιώθει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της, καθώς η γιαγιά την έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ και μοιράζεται τις σκέψεις της με την Αργυρώ. Μέχρι, όμως, η Μαρίνα να το αποφασίσει, η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία της Άσπας και του Άγγελου, που φοβούνται μήπως έρθουν τα χειρότερα.

Επιστρέφει στην Κρήτη η Αργυρώ

Στα Γιάννενα, όλοι ανησυχούν και η Αργυρώ θέλει να βρίσκεται κοντά στη γιαγιά της. Έτσι, η κοπέλα παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη και να μείνουν πια εκεί μόνιμα. Ο Σταύρος συμφωνεί με αυτή την απόφαση και πολύ γρήγορα, όπως θα δούμε, ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή. Έπειτα από λίγες ημέρες, η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη!

Advertisement

Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους στο καινούργιο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο, πως η γυναίκα που αγαπά είναι ξανά στο ίδιο μέρος με εκείνον. Ωστόσο, έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους φόβους του αλλά και τις μεγαλύτερες ελπίδες του πως ίσως καταφέρει να την πείσει να τον συγχωρέσει. Και η επιστροφή της Μαρίνας, όμως, γεμίζει τον Αντώνη χαρά μιας και για πρώτη φορά θα μπορέσουν οι δυο τους να ζήσουν όσα στερήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Τις επόμενες ημέρες, η πρώτη συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ στην Κρήτη, ύστερα από καιρό, είναι γεγονός.

Κι ενώ η Αργυρώ φοβόταν πως, αν τον αντικρίσει, θα νιώσει οργή και μίσος για εκείνον, τελικά έρχεται αντιμέτωπη με τα βαθιά συναισθήματα που τρέφει ακόμη για αυτόν. Έπειτα από αυτή τη συνάντηση, διαπιστώνουν πως για κανέναν από τους δύο δεν θα είναι εύκολο να συμβιώσει στο ίδιο μέρος με τον άλλον. Ειδικά για τον Αστέρη, ο οποίος βασανίζεται βλέποντάς την στο πλευρό ενός άλλου άντρα με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα παιδί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement