Σασμός – Spoiler: Αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό; – Το καρτέρι θανάτου στο βουνό

Ο Σασμός συνεχίζεται να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό και η συνέχεια αναμένεται για άλλη μια φορά να είναι συγκλονιστική. Οι Βρουλάκηδες έχουν ορκιστεί να εκδικηθούν για τον θάνατο του Πετρή τους Σταματάκηδες και στα επόμενα επεισόδια, όπως γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, στήνουν στον Μαθιό καρτέρι θανάτου στο βουνό. Η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα πως θα χάσει τον πρωτότοκο γιο της και ζητάει τη βοήθεια της Βασιλικής, για πρώτη φορά.

Advertisement

Σασμός: Το κακό δεν έχει τελειώσει ακόμα
Τα ξαδέλφια της Μαρίνας είναι αποφασισμένα να κάνουν τους Σταματάκηδες να πληρώσουν και δεν φεύγουν από το χωριό μέχρι να τα καταφέρουν. Ένα σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού βρίσκεται στα σκαριά από τους Βρουλάκηδες και απειλεί να τινάξει τις ισορροπίες στον αέρα.

Ο Αστέρης, από την άλλη, πνίγεται στη φυλακή, καθώς οι ενοχές τον βασανίζουν. Και σε αυτή τη σκηνή θα δούμε για πρώτη φορά τι πραγματικά συνέβη μεταξύ εκείνου και του Πετρή τη μοιραία μέρα. Όμως το κακό δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Advertisement

Σασμός: Καρτέρι θανάτου
Ένα πρωί η Καλλιόπη ξυπνά με πολύ κακό προαίσθημα και τρέμει πως τα παιδιά της κινδυνεύουν. Όσο και αν ζητάει από τον Μαθιό να είναι προσεκτικός, εκείνος πιστεύει πως δεν μπορεί κανείς να τον ακουμπήσει και ανεβαίνει στο βουνό. Ωστόσο, τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδων τον ακολουθούν αθόρυβα και του στήνουν καρτέρι θανάτου.

Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μία κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν. Τα πράγματα, ωστόσο, θα πάρουν μια αναπάντεχη τροπή και ο Μαθιός κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα σωθεί, χωρίς κανένα τραύμα αυτή τη φορά. Συνειδητοποιεί, όμως, για πρώτη φορά, τον κίνδυνο που ελλοχεύει μέχρι να χυθεί αίμα Σταματάκη. Έτσι αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να τους αποδείξει πως εκείνος είναι ο κυρίαρχος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement