Σασμός – Spoiler: Αργυρώ και Στέλλα σε μία απρόσμενη συμμαχία

Τη βοήθεια της Στέλλας θα χρειαστεί η Αργυρώ στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σασμός”. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Τηλεθεατής οι δυο γυναίκες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. H συνέχεια της δραματικής σειράς που έχει καθηλώσει αναμένεται να είναι συγκλονιστική.

Advertisement

Όπως δημοσιεύει το yupiii.gr, o Σταύρος βρίσκεται εκτός εαυτού και είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να εκδικηθεί την Αργυρώ, που αγαπά ακόμα τον Αστέρη και του έχει ζητήσει διαζύγιο. Είναι τόσος ο θυμός και η οργή του, ώστε καταλήγει να τσακωθεί ακόμη και με τη Μαρίνα!

Ο χειρότερος τρόπος για να την εκδικηθεί είναι να αποδείξει ότι είναι ακατάλληλη μητέρα για το γιο τους, παίρνοντας την επιμέλειά του, με σκοπό να το μεγαλώσει μακριά από την Κρήτη, στα Γιάννενα. Θεωρεί πως η ύπαρξη εραστή θα τον βοηθήσει να πάρει το παιδί.

Advertisement

Τα λόγια και οι όρκοι της Αργυρώς, ότι δεν έχει εραστή και δεν είναι ζευγάρι ξανά με τον Αστέρη, πέφτουν στο κενό, καθώς ο Σταύρος έχει πάρει τις αποφάσεις του. Ο Αστέρης, από την άλλη, προσπαθεί να εξηγήσει στην Αργυρώ την αλήθεια, ότι αυτός είναι ο δωρητής του νεφρού, που της έσωσε τη ζωή.

Η απόγνωση της Αργυρώς είναι τόσο μεγάλη, που καταφεύγει στη νομική βοήθεια της Στέλλας. Ενώ αρχικά ο Σταύρος ζήτησε τη βοήθεια της Στέλλας για να αναλάβει το διαζύγιο, εκείνη τελικά στέκεται στο πλευρό της Αργυρώς. Ξέρει πολύ καλά, παρότι διατηρεί ακόμη συναισθήματα για τον Αστέρη, ότι ο έρωτάς του για την Αργυρώ συμβαίνει σπάνια στη ζωή ενός ανθρώπου. Όπως και το γεγονός ότι η Αργυρώ είναι εξαιρετική μάνα. Δεν θα επιτρέψει να διαπομπευτεί αυτή η γυναίκα που έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου στη ζωή της. Από την πλευρά της, η Βασιλική με κάθε τρόπο προσπαθεί να μάθει τι χρωστάει η Αργυρώ στον Αστέρη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement