Σασμός – Spoiler: Έτσι θα μάθει η Αργυρώ πως ο Αστέρης της έδωσε το νεφρό του

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha, Σασμός. Η Αργυρώ αναμένεται σύντομα να βρεθεί μπροστά σε μία μεγάλη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα σύντομα θα μάθει πως ο Αστέρης της έδωσε το νεφρό του.

Advertisement

Η συνέχεια:
Η Καλλιόπη έχει γίνει έξω φρενών με τη διαθήκη του Άγγελου και δεν μπορεί να ησυχάσει με τίποτα στη σειρά Σασμός. Τώρα θέλει το κακό των Βρουλάκηδων περισσότερο από κάθε άλλη φορά και θα προκαλέσει μεγάλες φασαρίες στα επόμενα επεισόδια.

Σε μια κίνηση για να κατευνάσουν τα πνεύματα ο Μαθιός κι ο Αστέρης προτείνουν στην Αργυρώ να αγοράσουν πίσω τα χωριάφια που της κλροδότησε ο Άγγελος για να επιστρέψουν στην οικογένειά τους. Φοβούνται πως όσα λέει η μάνα τους δεν θα μείνουν μόνο στα λόγια. Αλλά θα κάνει πράξη τις απειλές της. Κανείς τους δεν θέλει να δοθεί συνέχεια στην έχθρα. Αγοράζοντας ξανά τη γη που άνηκε στην οικογένεια των Σταματάκηδων για χρόνια πιστεύουν ότι θα βάλουν τέλος σε αυτό το νέο κακό που πάει να ξεκινήσει.

Advertisement

Η Αργυρώ αν και διστακτική, αφού ο Άγγελος είχε την επιθυμία να γίνουν δικά της αυτά τα χωράφια, βρίσκει πως είναι μια λογική λύση για να μην αρχίσουν και πάλι οι σκοτωμοί στο χωριό. Η γιαγιά Ειρήνη και η Μαρίνα θα συμφωνήσουν. Αλλά ο Παύλος με την Άσπα δεν θέλουν να βρεθεί στα χέρια των Σταματάκηδων τίποτα από όσα είχαν περάσει από την ιδιοκτησία του Άγγελου.

Και όσο οι Βρουλάκηδες το σκέφτονται ακόμη, κάποιος θα πει πως η Αργυρώ χρωστά στον Αστέρη. Και πως για τον λόγο αυτό πρέπει η έχθρα να σταματήσει εδώ και να δεχτεί να πουλήσει τα χωράφια. Η Αργυρώ δεν θα αφήσει την κουβέντα που άκουσε αναπάντητη. Και ψάχνοντας και ρωτώντας επίμονα τη Μαρίνα, θα μάθει αυτό που της κρύβει τόσο καιρό. Θα πληροφορηθεί ότι ο Αστέρης της έδωσε το νεφρό του και της έσωσε τη ζωή όταν αυτή κινδύνευε.

Advertisement

Δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα που ο Αστέρης θα το παραδεχτεί μπροστά της και θα της πει πως το έκανε γιατί τη αγαπά. Δεν θα την άφηνε να πεθάνει ποτέ. Χίλια κομμάτια θα γίνει η Αργυρώ μπροστά του μετά από αυτή την αποκάλυψη. Κι ακόμη περισσότερο γιατί εκείνος την έσωσε την στιγμή που εκείνη του έχει κρύψει πως ο Πετρής είναι γιος του. Σύντομα όμως θα έρθει η ώρα που κι αυτό το μυστικό θα αποκαλυφθεί.

Το νέο τρέιλερ της σειράς Σασμός:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement