Σασμός – Spoiler: Εξέλιξη σοκ με την υγεία της Καλλιόπης

Ο Σασμός συνεχίζεται πιο συναρπαστικός από ποτέ. Τα νέα επεισόδια κρύβουν πολλές ανατροπές και θα κρατήσουν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον αμείωτο.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα γράφει η Σοφία Τσίρκα στο περιοδικό MYtv, αυτή τη φορά ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης κανονίζει να φύγει άμεσα για τη Γερμανία προκειμένου να μην πληγώνει την Αργυρώ με την παρουσία του στο χωριό. Ωστόσο, αυτή η απόφασή του στεναχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη, με συνέπειες στην υγεία της. Κανείς δεν δίνει σημασία, αλλά όσο πλησιάζει η ημέρα που ο Αστέρης θα φύγει η υγεία της Καλλιόπης επιδεινώνεται προκαλώντας ανησυχία στους γιους της.

Ο Μαθιός με τη βοήθεια της Στέλλας φέρνει στο αρχοντικό τον Δημήτρη, ο οποίος εξετάζει τη γυναίκα και όλοι ανακουφίζονται, όταν ακούν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Έτσι, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και την επόμενη κιόλας μέρα αποχαιρετά τους δικούς του. Παρ’ όλα αυτά, δεν σκοπεύει να φύγει πριν μιλήσει για μία τελευταία φορά με την Αργυρώ. Λίγο πριν πάει στο αεροδρόμιο την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο και οι δυο τους έχουν μία συζήτηση σε κλίμα συγκίνησης.

Advertisement

Την ίδια ώρα, φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα, αποφασισμένος και εκείνος να πάρει τον χρόνο του και να δει πώς θα πορευτούν στο μέλλον με την Αργυρώ, καθώς ο γάμος τους είναι ένα βήμα πριν από το τέλος. Η κοπέλα, όμως, βασανίζεται για το φευγιό του Αστέρη και σπεύδει στο αεροδρόμιο, όπου Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν. Εκεί, λυγίζει μπροστά στον Αστέρη και για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό τού δείχνει τα πραγματικά της συναισθήματα. Ο νεαρός έρχεται σε μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει ή όχι να φύγει και να εγκαταλείψει την προσπάθεια να τον συγχωρέσει, αλλά αποφασίζει πως τη δεδομένη στιγμή πρέπει να μείνει μακριά.

Οι μέρες περνούν και η απουσία του Αστέρη από το χωριό είναι αισθητή τόσο στην Καλλιόπη όσο όμως και στην Αργυρώ. Όπως θα παρακολουθήσουμε, βέβαια, όλα θα αλλάξουν αναπάντεχα. Η τελευταία συνάντηση που είχε ο Αστέρης με την Αργυρώ τον γέμισε δύναμη προκειμένου να επιστρέψει στην Κρήτη και να προσπαθήσει να κερδίσει όσα χάθηκαν ανάμεσά τους σε μία στιγμή. Η επιστροφή του Αστέρη γίνεται γνωστή σιγά-σιγά στο χωριό. Την αρχική χαρά της Καλλιόπης, όμως, διαδέχεται η καχυποψία, για τον λόγο που ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι.

Advertisement

Από την άλλη, η Αργυρώ δεν θα προλάβει να χαρεί με την επιστροφή του πρώην αγαπημένου της, καθώς ο Σταύρος τής επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη. Είναι αποφασισμένος όχι μόνο να τη χωρίσει αλλά και να την εκδικηθεί που τον πλήγωσε. Νιώθει πως ποτέ δεν τον αγάπησε και ποτέ δεν έβγαλε τον Αστέρη από το μυαλό της. Ο Σταύρος αισθάνεται πληγωμένος και θέλει να χτυπήσει την Αργυρώ εκεί που πονάει περισσότερο. Θα διεκδικήσει την κηδεμονία του μικρού Πέτρου. Ο Βαγγέλης προσπαθεί να τον συγκρατήσει, αλλά, τίποτε δεν μπορεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement