Σασμός Spoiler – «Φωτιά»: Η Βασιλική εξαφανίζεται και στέλνει στη φυλακή τον Μαθιό

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στην δραματική σειρά του Alpha Σασμός.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε σε δημοσίευμα του περιοδικού MYTV και ρεπορτάζ της Μάρας Σαρρή, η εξαφάνιση της Βασιλικής τούς έχει αναστατώσει όλους και ειδικά τον Μαθιό. Ο τελευταίος είναι καταρρακωμένος και η Καλλιόπη µε τον Αστέρη προσπαθούν να του συμπαρασταθούν. Όμως το μυαλό του είναι συνεχώς στην αγαπημένη του και θέλει να κάνει τα πάντα για να τη βρει. Όταν ο Νικηφόρος μαθαίνει για τη φυγή της μητέρας του, ταράζεται µε αποτέλεσμα να αντιδρά απρόβλεπτα.

Οι ώρες περνούν βασανιστικά για όλους και κάποια στιγμή η Στέλλα, σοκαρισμένη, ενημερώνει τον Μαθιό πως η Βασιλική, προτού εξαφανιστεί, της ζήτησε να παγώσει τις διαδικασίες του διαζυγίου τους.

Advertisement

Στο άκουσμα της είδησης, ο άντρας ξαφνιάζεται, ενώ η εξαφάνιση της Βασιλικής έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Ο Αστέρης αρχίζει και υποψιάζεται πως είναι πολύ πιθανό πίσω από την εξαφάνισή της να κρύβεται ο Φαρµάκης. Παράλληλα, ο Νικηφόρος παραμένει στο χωριό για να στηρίξει τον Μαθιό και κάποια στιγμή τού αποκαλύπτει τη συνομιλία που είχε µε τη μητέρα του. Τότε ο Μαθιός νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπάς και η Καλλιόπη αγωνιούν για την τύχη και τη ζωή της Βασιλικής.

Μάλιστα, από το μυαλό τους περνούν µαύρες σκέψεις. Συγκεκριμένα, ότι η γυναίκα πάνω στην απελπισία της ίσως έδωσε τέλος στη ζωή της! Λίγο αργότερα, μια τυχαία συνάντηση µε τον Νικολή οδηγεί τον Αστέρη στα ίχνη της Βασιλικής. Όταν ο νεαρός μαθαίνει ότι η τελευταία βρίσκεται στη Σητεία και συγκεκριμένα στο σπίτι της ξαδέλφης της, πηγαίνει αμέσως να τη βρει. Φτάνοντας λοιπόν εκεί, προσπαθεί να μάθει τι πραγματικά συνέβη και αποφάσισε να εξαφανιστεί. Όμως η αντίδραση της Βασιλικής ξαφνιάζει τον Αστέρη.

Advertisement

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Στέλλα προσπαθεί να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για τη ζωή του Φαρµάκη. Κάποια στιγμή, ανακαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο για τον άντρα! Η δικηγόρος διαβάζει ένα μήνυμα το οποίο θέτει σε αμφισβήτηση το άλλοθί του σχετικά µε την ημέρα που ο Αντώνης δέχθηκε δολοφονική επίθεση. Τότε, αντιλαμβάνεται πως πίσω από όσα συνέβησαν κρύβεται ο Ευθύμης, γι’ αυτό και οι ανακρίσεις ξεκινούν ξανά.

Η Βασιλική επιστρέφει

Ο κλοιός πλέον για τον Φαρµάκη στενεύει όλο και περισσότερο, αφού τα στοιχεία που συνεχίζει να συγκεντρώνει η Στέλλα είναι ικανά να τον ξεμπροστιάσουν και να βγάλουν στην επιφάνεια όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του. Λίγο αργότερα, η Βασιλική επιστρέφει στην Άνω Ποριά, γεγονός που πυροδοτεί μεγάλες εξελίξεις. Όταν ο Μαθιός τη βλέπει μπροστά του, θέλει να τη σφίξει στην αγκαλιά του. Όμως εκείνη έχει εντελώς διαφορετικές προθέσεις.

Συγκεκριμένα, κοιτώντας τον στα µάτια, του λέει πως, αν θέλει να εξιλεωθεί και να ξεπλύνει το αίμα του Στεφανή από τα χέρια του, πρέπει να παραδοθεί στην Αστυνομία και να ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε. Μόλις ο Μαθιός συνειδητοποιεί τι του ζητάει να κάνει η αγαπημένη του, σοκάρεται. Όμως η αγάπη του για εκείνη είναι τόσο μεγάλη, που της λέει πως, αν αυτός είναι ο µόνος τρόπος να τον συγχωρέσει, είναι πρόθυμος να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή!

Ο Μαθιός, δείχνει αποφασισμένος να παραδοθεί

Άλλωστε, ακόμη µία φορά, της εξηγεί πως ό,τι έκανε το έκανε για να ζήσει εκείνη ευτυχισμένη και να την απαλλάξει από έναν άντρα που µόνο δυστυχία τής προκαλούσε. Θέλοντας, λοιπόν, να κάνει πράξη την επιθυμία της Βασιλικής, ο Μαθιός αποχαιρετά µε βαριά καρδιά την οικογένειά του, µε την Καλλιόπη και τον Αστέρη να είναι απαρηγόρητοι. Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός από τα πρόσωπα που αγαπάει τον λυγίζει. Ωστόσο, παρόλο που η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη, ο Μαθιός, δείχνει αποφασισμένος να παραδοθεί στις Αρχές και να ομολογήσει πως εκείνος δολοφόνησε τον Στεφανή.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement