«Σασμός» – Spoiler για την επόμενη μέρα: Το οριστικό φινάλε και η σειρά – διάδοχος που ετοιμάζει ο Alpha

Η σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές αναμένεται να ρίξει οριστικά αυλαία τον ερχόμενο Ιούνιο αλλά ο Alpha δεν θα αφήσει όσα έχτισε δύο χρόνια τώρα να χαθούν. Ο Σασμός είναι η πιο δημοφιλής δραματική καθημερινή σειρά των τελευταίων 2 ετών και σίγουρα το κενό που θα αφήσει θα είναι τεράστιο.

Advertisement

Η επόμενη ημέρα στον Alpha είναι αναμφίβολα ένα καυτό ερώτημα που απασχολεί στο εσωτερικό του σταθμού όπως απασχολεί και τους αντιπάλους. Το επικρατέστερο σενάριο για την επόμενη σεζόν, λέει πως ο Alpha δεν αποκλείεται να κινηθεί σε παρόμοια ή παράλληλα μονοπάτια και να έχει έντονη εσάνς από τη δημοφιλή σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, στο τραπέζι των συζητήσεων εντός Alpha πέφτει η ιδέα να υπάρξει… σίκουελ του «Σασμού», μια νέα σειρά η οποία όμως θα έχει στοιχεία από τα τεκταινόμενα στην Άνω Ποριά. Ο Alpha εξετάζει το ενδεχόμενο η σειρά-συνέχεια του «Σασμού» να διατηρήσει την ίδια σεναριακή και σκηνοθετική ομάδα, αλλά όχι μόνο. Στην καινούργια σειρά αναμένεται να δούμε και 2-3 πρωταγωνιστές του «Σασμού» και στο σίκουελ της σειράς, οι οποίοι θα διατηρήσουν τον ρόλο τους.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement