Σασμός – Spoiler: Γνωρίστε τα δύο νέα ζευγάρια της σειράς

Nέοι έρωτες έρχονται στην σειρά Σασμός του Alpha. Μπορεί στο επίκεντρο των νέων επεισοδίων να είναι η δίκη του Αστέρη, ωστόσο, σύμφωνα µε το ρεπορτάζ του περιοδικού “MyTv”, θα παρακολουθήσουμε και δύο νέους έρωτες να ανθίζουν.

Advertisement

Ο Γεράσιμος θα ερωτευτεί τη Στέλλα και ο Άγγελος και η Άσπα θα διαπιστώσουν ότι έχουν πολλά κοινά στοιχεία.

Στέλλα και Γεράσιμος- Άγγελος και Άσπα τα δύο νέα ζευγάρια

Advertisement

H ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται. Όλοι κινούνται στον ρυθμό των επίμαχων καταθέσεων µε τη Στέλλα να κάνει τα πάντα προκειμένου να βρει στοιχεία και ελαφρυντικά για τον Αστέρη.

Μάλιστα, όπως θα δούμε, η δικηγόρος δεν θα διστάσει να συµµαχήσει και µε τον Καραπάνο, σε µία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεµίνα. Παράλληλα, ο Γεράσιμος συνεχίζει το δικό του κρυφό παιχνίδι µην αποκαλύπτοντας την πραγματική του ταυτότητα σε κανέναν. Ο αστυνομικός, μάλιστα, δέχεται µία δελεαστική πρόταση από τον Καραπάνο, που θέλει να τον κάνει… τσιράκι του. Ο Γεράσιμος ζητάει λίγες ημέρες να το σκεφτεί.

Advertisement

Πράγματι, επιστρέφει στη φυλακή και ο Καραπάνος λαμβάνει την οριστική απάντηση του νεαρού στην απόπειρα να τον δωροδοκήσει. Ωστόσο, ο Γεράσιμος αρχίζει μια καινούργια έρευνα. Αυτή τη φορά, για τη Στέλλα. Έχει αντιληφθεί πως η δικηγόρος επισκέπτεται συχνά τον ισοβίτη και θέλει να μάθει πώς συνδέεται µε τον Καραπάνο αλλά και όσο περισσότερα μπορεί για εκείνη.

Μάλιστα, ο αστυνομικός την προσεγγίζει ζητώντας της να τον υπερασπιστεί σε µία μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του. Η στάση της τον εκπλήσσει, αν και αντιλαμβάνεται πως η Στέλλα τον γοητεύει. Όπως θα παρακολουθήσουμε, όμως, κι εκείνη θα αρχίσει σιγά-σιγά να ερωτεύεται τον Γεράσιμο και θα θελήσει να βάλει τέλος τόσο στη σχέση της µε τον Αστέρη όσο και µε τον Άγγελο, µε τους οποίους όσα τη χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που τους δένουν. Την ίδια ώρα, όμως, ακόμη ένας έρωτας θα ανθίσει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement