Σασμός – Spoiler: H αθώωση του Αστέρη φέρνει τα πάνω κάτω

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα δούμε από την ερχόμενη εβδομάδα στην σειρά Σασμός τον Alpha. Ο Αστέρης θα αποφυλακιστεί και η Αργυρώ θα επιστρέψει στα Γιάννενα. Εκεί την περιμένει ο Σταύρος αλλά και ο γιος της, που μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί στα επεισόδια. Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον Αστέρη. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό που τρέμει στην ιδέα πως θα μαθευτεί.

Advertisement

Ο Αστέρης θα φτάσει στα Γιάννενα και θα προσπαθήσει να βρει την Αργυρώ. Οι δυο τους θα κάνουν μια έντονη συζήτηση για όσα συνέβησαν με εκείνη να του εκφράζει διαρκώς την οργή και το μίσος της, ενώ θα του αποκαλύψει ότι πλέον έχει τη δική της οικογένεια.

Όταν ο Αστέρης επιστρέψει στην Κρήτη βαθιά πληγωμένος, η Αργυρώ θα συνειδητοποιήσει ότι τον αγαπάει ακόμα. Φήμες που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την παραγωγή της σειράς, λένε ότι η Αργυρώ θα χωρίσει με τον Σταύρο και θα κρατήσει επαφές μαζί της μόνο για το παιδί που δέχτηκε να μεγαλώσει, κι ας μην ήταν δικό του.

Advertisement

Μένει να δούμε αν τελικά η Αργυρώ θα γυρίσει στην αγκαλιά του ανθρώπου που αγάπησε όσο κανέναν και αν θα επέλθει τελικά, ο σασμός μεταξύ των δύο οικογενειών.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement