Σασμός – Spoiler: Η ελευθερία του Αστέρη και η οργή της Αργυρώς

Συγκλονίζει η συνέχεια στον Σασμό και την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το περιοδικό Τηλεθεατής και το yupiii.gr η Στέλλα, με τη βοήθεια του Καραπάνου, εντοπίζει το μοναδικό μάρτυρα του φονικού, τη Σεμίνα, και την πείθει να καταθέσει, αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Ο Αστέρης αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά τη συγκλονιστική κατάθεσή της στο δικαστήριο. Η Αργυρώ ζει έναν εφιάλτη μετά την απόφαση και ο Σταύρος τρέχει στο πλευρό της, στην Κρήτη.

Advertisement

Μετά την απολογία του, όλα δείχνουν ότι έχει χαθεί κάθε ελπίδα. Η Καλλιόπη κοντεύει να πεθάνει στην ιδέα ότι ο γιος της θα μείνει έγκλειστος ισόβια στη φυλακή. Η Στέλλα, όμως, κρατά τον άσο στο μανίκι, που λέγεται Σεμίνα. Με τη βοήθεια του Καραπάνου, την εντοπίζει, πηγαίνει να τη συναντήσει και την πείθει να καταθέσει. Η Σεμίνα με θάρρος και αποφασιστικότητα περιγράφει όλα όσα διαδραματίστηκαν την ώρα του απροσδόκητου φονικού. Η κατάθεσή της πέφτει σαν βόμβα στο δικαστήριο, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα.

Η Άσπα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Άγγελου για τη Σεμίνα, ενώ η Μαρίνα είναι διχασμένη. Η Αργυρώ θα προβεί σε μία κίνηση εναντίον της, που δεν περιμένει κανείς. Προσπαθώντας να αποδείξει ότι η Σεμίνα ψεύδεται, ανασύρει το βεβαρημένο παρελθόν της. Όλα όσα της είχε εκμυστηρευτεί η ίδια την εποχή που ο Πετρής ζούσε και ήταν έτοιμοι να παντρευτούν.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement