Σασμός – Spoiler: H εγκυμοσύνη της Αργυρώς φέρνει τα πάνω κάτω

Ο «Σασμός» συνεχίζει να καθηλώνει και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στα επόμενα επεισόδια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο My Tv, ο Αστέρης στη φυλακή βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που μπορεί να τον βοηθήσει. Όσο οι μέρες περνούν, όμως, και η κατάσταση της Αργυρώς δεν δείχνει να αλλάζει μιας και συνεχίζει να πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδελφού της. ‘Ετσι, αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σε όσα την βασανίζουν. Και αυτό θα γίνει μόνο όταν πάρει τις απαντήσεις που χρειάζεται από τον δολοφόνο του Πετρή.

Advertisement

Η Αργυρώ, αποφασισμένη να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, θα αναζητήσει τον πλέον απρόσμενο σύμμαχο. Πριν προλάβει όμως η Αργυρώ να προγραμματίσει τη συνάντηση με τον Αστέρη, ο νεαρός καταρρέει στη φυλακή και η μεταφορά του στο νοσοκομείο αλλάζει ακόμη μια φορά τις ισορροπίες στο χωριό. Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Μαρίνα πως ο Αστέρης βρίσκεται εκτός φυλακής και εκείνη φοβάται ότι η Αργυρώ σχεδιάζει να τον συναντήσει. Πράγματι, με τη βοήθεια της Άσπας, η Αργυρώ έχει φτάσει μια ανάσα από τον στόχο της. Η μεγάλη συνάντηση της Αργυρώς και του Αστέρη είναι γεγονός και ο κίνδυνος να ξεφύγουν τα πράγματα μεγάλος.

Η επίσκεψη της Αργυρώς στο νοσοκομείο, όμως, θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή, όταν θα γίνει αντιληπτή από ένα τρίτο πρόσωπο. Η κοπέλα φεύγει από το νοσοκομείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ τις επόμενες μέρες η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει πολλά περισσότερα από όσα νόμιζε. Η Αργυρώ ανακαλύπτει πως είναι έγκυος από τον Αστέρη.

Advertisement

Η κοπέλα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Από τη μία δεν θέλει να ρίξει αυτό το μωρό και από την άλλη είναι ο καρπός ενός απαγορευμένου έρωτα ανάμεσα σε εκείνη και τον δολοφόνο του αδελφού της. Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Μαρίνα αποφασίζει να μην κάνει τα ίδια λάθη με τη γιαγιά Ειρήνη. Στηρίζει την Αργυρώ. Μάλιστα, οι δυο τους θα φύγουν από το χωριό προκειμένου να μη μάθει ποτέ κανείς πως είναι έγκυος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement