Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ γίνεται ορκισμένη εχθρός του Αστέρη

Συγκλονίζει η συνέχεια στον Σασμό. Η Αργυρώ είναι ανένδοτη και θέλει να κάνει έφεση στην απόφαση, όμως η μητέρα της την αποτρέπει. Στην Κρήτη, ο Αστέρης επιχειρεί να προσεγγίσει τον Άγγελο και να τα ξαναβρούν, όμως βρίσκει τοίχο… Διαβάστε παρακάτω όσα αποκαλύπτει το yupiii.gr.

Advertisement

Στο δικαστήριο, η Μαρίνα βάζει ένα τέλος στη βεντέτα και ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει άλλο μίσος. Δέχεται λοιπόν την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για τον Αστέρη και μετά παίρνει την κόρη της και επιστρέφουν στα Γιάννενα, για να συνεχίσουν τη νέα τους ζωή.

Ο Αστέρης αφήνεται ελεύθερος και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της καθημερινότητας. Ύστερα από αρκετό καιρό είναι και πάλι πίσω στο σπίτι του και δεν ξέρει πώς να νιώσει. Απέναντί του, η Αργυρώ μουδιά- ζει στο άκουσμα της απόφασης και βάζει τα κλάματα. Μετά το σοκ της ανακοίνωσης της ετυμηγορίας, βιάζεται να φύγει από το χωριό και να εξαφανιστεί από το νησί που της έδωσε μόνο πόνο. Σκέφτεται ότι βιάστηκε να καταδικάσει μέσα της τον Αστέρη και να συνεχίσει τη ζωή της, στηρίζοντάς τη σε ένα ψέμα…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement