Σασμός – Spoiler – Η αστυνομικός μιλάει για το νέο θάνατο που θα συγκλονίσει

Αφοσιωμένη στη δουλειά της, έμπιστη, φίλη, η Ντίνα, η κατά κόσμο Ευφημία Καλογιάννη, είναι η γοητευτική αστυνομικός του αστυνομικού τμήματος της Άνω Ποριάς, στο «Σασμό», τη δημοφιλή σειρά του Alpha. Η Ευφημία Καλογιάννη μίλησε σήμερα στη κάμερα του «Happy Day» για το ρόλο της, το τι θα δούμε από δω και στο εξής στη σειρά αλλά και για τα πράγματα που δεν της αρέσει να κάνει.

Advertisement

Αρχικά έκανε αποκαλύψεις κι έδωσε spoiler. «Πιστεύω ότι θα έχουμε κι άλλο θάνατο στο Σασμό. Δουλίτσα να υπάρχει!» στο τμήμα. Ωστόσο, στην κόντρα του Αστέρη με την Αργυρώ, τα νέα από το τμήμα δεν είναι διαφωτιστικά. «Δεν ξέρω εάν ο Σταύρος θα πάρει εκδίκηση από την Αργυρώ» υπογράμμισε η Ευφημία Καλογιάννη.

Τα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» (από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου) μας επιφυλάσσουν, εκτός από αποκαλύψεις κι ανατροπές στις ιστορίες, σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική ζωή της Ντίνας. «Δεν ξέρω εάν η Ντίνα θα ερωτευτεί έντονα όμως, σίγουρα, κάτι ωραίο θα υπάρξει στη ζωή της».

Advertisement

Δεύτερη χρονιά φέτος που η Ευφημία Καλογιάννη υποδύεται τη Ντίνα, έναν ρόλο που έχει αγαπήσει πολύ. «Μου αρέσει που η Ντίνα νοιάζεται για τους ανθρώπους που αγαπάει και τους φροντίζει. Είναι κάτι που το έχω κι εγώ» σας χαρακτήρας, λέει.

Οι σχέσεις με τους συναδέλφους της είναι εξαιρετικές, ενώ στο τμήμα έχουν γίνει μια παρέα. Μάλιστα, με τον Μύρωνα, τον Δημήτρη Μαμιό, έχουν γίνει φίλοι και πάνε μαζί για ψώνια! «Με τον Δημήτρη πήγαμε για ψώνια. Μας σταματούσαν και μας έλεγαν “σας συμπαθούμε”,  “τι ωραίο το αστυνομικό τμήμα”, “μπράβο, συνεχίστε”. Και στον Δημήτρη έλεγαν τι ωραία γυναίκα που έχει δίπλα του».

Advertisement

Πάντως, στην κάμερα της εκπομπής, εξομολογήθηκε ότι «δεν απολαμβάνω να πηγαίνω για ψώνια. Βαριέμαι πολύ. Προτιμώ να πω στη μαμά μου να μου ψωνίσει και να της δώσω τα χρήματα». Κι ότι η σχέση της με τα social media είναι… «κάκιστη. Έχω ενεργούς λογαριασμούς αλλά δεν ασχολούμαι».

Δείτε το απόσπασμα εδώ: 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement