Σασμός – Spoiler: Η Καλλιόπη αποτελειώνει την Αργυρώ

Συγκλονίζει η συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς Σασμός που προβάλλεται στον Alpha.Η Καλλιόπη συνεχίζει να βασανίζει την Αργυρώ, αποτελειώνοντάς τη. Οι Σταματάκηδες κινδυνεύουν, καθώς τα ξαδέρφια του Πέτρου Βρουλάκη έχουν κηρύξει πόλεμο. Η Καλλιόπη συνειδητοποιεί πως τα παιδιά της είναι ένα βήμα κοντά στο θάνατο και ο μόνος τρόπος να τα γλιτώσει, είναι να διώξει από το χωριό την εχθρική της οικογένεια.

Σύμφωνα με όσα γράφει το youfly.com:
Γνωρίζοντας πως η Αργυρώ είναι πολύ ευάλωτη ψυχολογικά, αποφασίζει να την “χτυπήσει” κι άλλο. Η Μαρίνα κάνει τα πάντα να συνεφέρει το παιδί της, όμως είναι μάταιο. Η Αργυρώ συνεχίζει να παίρνει την κατηφόρα, με αποτέλεσμα η λύση να βρίσκεται στη φυγή.

Advertisement

Για να διώξει μια και καλή τους Βρουλάκηδες από προσώπου γης, η Καλλιόπη οργανώνει μία επίθεση που θα ταράξει την Μαρίνα και την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Στέλνει έναν οπλισμένο άντρα στο σπίτι της οικογένειας, ζητώντας του να τις απειλήσει με θάνατο.

Η Καλλιόπη έξαλλη
Η Αργυρώ τρέμει. Βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Τότε, που ο Σταματάκης μπήκε μέσα στο σπίτι και σκότωσε τον πατέρα της, μπροστά στα μάτια της οικογένειας… Η ψυχική της υγεία βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο. Η Καλλιόπη καταφέρνει τον σκοπό της, για ακόμη μια φορά.

Advertisement

Η Μαρίνα μαζεύει τα πράγματά τους και κλείνει εισιτήριο για τα Γιάννενα. Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει το παιδί της, είναι να το απομακρύνει από την Κρήτη. Πριν η Καλλιόπη προλάβει να χαρεί με το επίτευγμά της, η γιαγιά Ειρήνη θα δώσει τη δική της απάντηση! Είναι η μόνη που έχει απομείνει από τους Βρουλάκηδες στην Κρήτη…

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ