Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα χάνει το παιδί και ο Γιώργης δείχνει για άλλη μια φορά το πιο σκληρό πρόσωπo

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στη σειρά Σασμός. Ο Γιώργης δε θα αργήσει να δείξει για ακόμη μια φορά το σκληρό του πρόσωπο. Εξοργισμένος ξανά από την στάση της Θοδώρας, αποφασίζει να βάλει ένα μεγάλο τέλος σε αυτή τη σχέση που τόσο τους ταλαιπώρησε.

Advertisement

Μόνο που αυτή τη φορά, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Η Θοδώρα θα συνεχίσει να έχει προβλήματα στην εγκυμοσύνη της, με την ανησυχία να κορυφώνεται. Όσο εκείνη θα ουρλιάζει μέσα της πως τιμωρείται από τον Θεό, ο Γιώργης θα απομακρύνεται…

Σύμφωνα με το youfly.com ο Στάθης Μαντζώρος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Παντελή στη σειρά Σασμός, μίλησε στην εκπομπή Happy Day για το τηλεοπτικό του εγγόνι, αλλά και για την ευτυχία που χαρίζουν ο Γιώργης και η Θοδώρα στον χαρακτήρα του. Όταν, φυσικά, δείχνουν αγαπημένοι.

Advertisement

Θοδώρα Γιώργης σε δείπνο
Ο ηθοποιός ανέφερε ότι όλα δείχνουν πως η Θοδώρα θα γεννήσει, εκτός εάν γίνει κάποια ανατροπή. Αυτή η ανατροπή πλησιάζει και σκορπίζει δάκρυα… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Μαρίας Μεταξητινου στο TV24, η Θοδώρα χάνει το παιδί και ο Γιώργης γίνεται έξω φρενών.

Την κατηγορεί πως εκείνη ευθύνεται για όλα, πως είναι δικό της λάθος που χάθηκε αυτό το μωρό, ο καρπός που θα έσωζε τον γάμο τους. Πλέον, δε μπορούν να είναι μαζί, καθώς τίποτα δε τους ενώνει. Η Θοδώρα μαζεύει τα πράγματά της και επιστρέφει στο πατρικό της, διαλυμένη.

Advertisement

Θεωρεί πως όλα αυτά έγιναν επειδή ο Θεός την τιμωρεί. Κλείνεται στον εαυτό της και αλλάζει σημαντικά. Ο Μανόλης είναι στο πλάι της και προσπαθεί να την βοηθήσει…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement