Σασμός spoiler: Μία επικίνδυνη εντολή εξόντωσης ταράζει τα νερά

Οι εξελίξεις στον Σασμό κόβουν την ανάσα και η συνέχεια αναμένεται να είναι συγκλονιστική. Το περιοδικό MYtv και η Σοφία Τσίρκα παρουσιάζουν τη συγκλονιστική συνέχεια που όπως φαίνεται θα είναι βαμμένη με αίμα.

Advertisement

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών φαίνεται να έχουν επηρεάσει πολύ και τη Βασιλική, η οποία μάλιστα για πρώτη φορά έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο της με τον Μαθιό. Όσο και να προσπαθεί εκείνος να την πείσει πως όλα ανήκουν στο παρελθόν, τίποτα δεν αλλάζει και οι δυο τους φαίνεται πως περνούν τη χειρότερη στιγμή μέχρι τώρα στη σχέση τους. Ο Μαθιός και η Βασιλική φτάνουν σε αδιέξοδο και η σχέση τους κλονίζεται και εξαιτίας του Νικηφόρου και της συμπεριφοράς του απέναντί τους. Η επιμονή του να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να βρει τον δολοφόνο του Στεφανή δημιουργεί εντάσεις.

Όπως θα δούμε, αυτές οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι δεν σταματούν ούτε και όταν ο Νικηφόρος φεύγει για λίγες ημέρες από το χωριό. Όταν μάλιστα επιστρέφει, μαθαίνει από τον Μαθιό πως με τη Βασιλική ετοιμάζονται να χωρίσουν, και η ευθύνη βαραίνει εκείνον. Έτσι, είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να ανατρέψει την κατάσταση. Την ίδια ώρα, ο Αντώνης αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Παύλο για τη σχέση του με τη Μαρίνα και για την πρόθεσή τους να παντρευτούν. Ωστόσο, οι δύο άντρες έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση μιας και ο Παύλος δεν μπορεί να το δεχτεί. Αυτή η αντίδραση δημιουργεί μία αμήχανη κατάσταση και ο γάμος του Αντώνη με τη Μαρίνα κρέμεται από μία κλωστή εξαιτίας του Παύλου.

Advertisement

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Άσπα ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και καταλαβαίνει πως ο Άγγελος θα της έκανε πρόταση γάμου. Αυτό το γεγονός προκαλεί οργή στην κοπέλα και δίψα για εκδίκηση. Θέλει πάση θυσία να πληρώσει ο δολοφόνος του αγαπημένου της. Μάλιστα, όπως θα παρακολουθήσουμε, η Άσπα επισκέπτεται τον Παύλο και του ζητάει να εκδικηθεί τον Κώστα. Η επιμονή και η οργή της Άσπας φέρνει τον Παύλο προ διλήμματος, και η Μαρίνα, που το μαθαίνει, προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες, ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη μία πολύ επικίνδυνη εντολή: να εξοντώσει τον Κώστα στη φυλακή!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement