Σασμός Spoiler: Νύχτα πάθους για Βασιλική και Μαθιό

Η συνέχεια συγκλονίζει στον Σασμό και ανάμεσα σε άλλα το φανατικό κοινό της σειράς θα παρακολουθήσει μία νύχτα πάθους ανάμεσα στην Βασιλική και τον Μαθιό.

Advertisement

Σύμφωνα με το περιοδικό “MYtv” η Βασιλική, έχοντας μάθει από τον παπα-Μιχάλη πως ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού, δεν μπορεί να ηρεμήσει. Το μυστικό αυτό βαραίνει ακόμη περισσότερο την ψυχή της και σκέφτεται πως έχει φτάσει η ώρα να αποκαλύψει στον γιο της όλη την αλήθεια. Από την άλλη, είναι αποφασισμένη να µην πει τίποτα στον Μαθιό, αντίθετα του ανακοινώνει πως προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου, θέλοντας να απαλλαγεί οριστικά από εκείνον. Όμως ο Μαθιός δεν μπορεί να βγάλει στιγμή από το μυαλό του τη Βασιλική και το µόνο που θέλει είναι να βρίσκεται κοντά της. Έτσι, το βράδυ, πάνω στην απελπισία του, πηγαίνει και χτυπάει την πόρτα του σπιτιού της. Φανερά καταρρακωμένος, της ζητάει να τον συγχωρέσει, λέγοντάς της πως θα την αγαπάει μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή. Τα λόγια του κάνουν την καρδιά της Βασιλικής να σπάσει σε χίλια κομμάτια και προσπαθώντας να πνίξει τους λυγμούς της του απαντάει πως εκείνη πλέον τον μισεί.

Ο Μαθιός, ωστόσο, δείχνει να µην ακούει τίποτα, αντίθετα πλησιάζει όλο και περισσότερο προς το μέρος της και της λέει ξανά και ξανά πόσο την αγαπάει. Όσο κι αν εκείνη προσπαθεί να τον απομακρύνει φωνάζοντας πως πια δεν νιώθει τίποτα για εκείνον παρά µόνο µίσος, τα µάτια της λένε άλλα… Ξαφνικά ο χρόνος μοιάζει να παγώνει και ο Μαθιός αρπάζει τη Βασιλική και τη σφίγγει στην αγκαλιά του. Ο ένας παραδίνεται στην ακατανίκητη έλξη του για τον άλλον και έτσι φιλιούνται και κάνουν έρωτα. Μετά τη νύχτα πάθους που πέρασαν, ο Μαθιός αισθάνεται πως τα πράγματα ανάμεσά τους θα πάνε καλύτερα και θα δώσουν µία ακόμη ευκαιρία στον έρωτά τους.

Advertisement

Η Βασιλική, όμως, έχει άλλα σχέδια, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως δεν κατάφερε να ελέγξει τα αισθήματά της. Το µόνο που θέλει είναι χρόνο για να διαχειριστεί τα όσα συνέβησαν, γι’ αυτό και παίρνει τηλέφωνο τη Στέλλα ζητώντας της προς το παρόν να παγώσει τις διαδικασίες του διαζυγίου της. Έπειτα, πάνω στην απόγνωσή της, µμαζεύει κάποια ρούχα της από το σπίτι και εξαφανίζεται. Οι ώρες περνούν και όταν ο Μαθιός αντιλαμβάνεται πως τα ίχνη της έχουν εξαφανιστεί τρομοκρατείται. Ο κόσμος του γκρεμίζεται ξανά και δεν σταματά να αγωνιά για τη ζωή της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement