«Σασμός» – Spoiler: O χωρισμός βόμβα και ο ρόλος της Καλλιόπης

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός.

Advertisement

Μετά τον θάνατο του Στεφανή, η Βασιλική και ο Μαθιός καταφέρνουν να ζήσουν τον έρωτα που στερήθηκαν για περίπου 20 χρόνια. Ωστόσο, σύμφωνα µε το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα και του περιοδικού MYtv που κυκλοφορεί, στα επόμενα επεισόδια η σχέση τους δοκιμάζεται από αποκαλύψεις, ψέματα αλλά και εξαιτίας της Καλλιόπης.

H Βασιλική, όπως ήδη έχουµε δει, αποφασίζει να δώσει στη σχέση της µε τον Μαθιό την ευκαιρία που της στέρησε πριν από χρόνια, όταν έµεινε στο πλευρό του Στεφανή. Ωστόσο, τίποτα δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο νοµίζουν. Αρχικά, η Καλλιόπη τούς πιάνει στα πράσα και έρχεται σε σύγκρουση τόσο µε τον γιο της όσο και µε τη Βασιλική. Η ένταση αυτή επηρεάζει πολύ το ζευγάρι και ειδικά τη γυναίκα, αν και ο Μαθιός είναι αποφασισµένος να πολεµήσει για την αγάπη τους. Βέβαια, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι δυο τους θα έρθουν αντιµέτωποι µε απρόσµενες αποκαλύψεις.

Advertisement

Ο Κώστας μαθαίνει για την απιστία της Άσπας με τον Στεφανή

O Κώστας, επειδή νιώθει άσχηµα για τις παρανοµίες του, αποφασίζει να διακόψει τη συνεργασία του µε τον Διονύση στην υπόθεση της αρχαιοκαπηλίας. Ωστόσο, εκείνος θα του αποκαλύψει κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα. Του λέει πως δεν χρειάζεται να έχει ενοχές για την Άσπα, καθώς εκείνη τον απατούσε µε τον Στεφανή. Ο Κώστας έξαλλος µε όσα µαθαίνει, ξεσπάει πάνω της χτυπώντας την. Εκείνη, σε άσχηµη κατάσταση, αναζητά βοήθεια από τον Άγγελο, ενώ είναι αποφασισµένη να καταγγείλει τον άντρα της και να τον χωρίσει.

Advertisement

Ο Μαθιός μαθαίνει για τη σχέση του Αστερη και της Αργυρώς

Την ίδια ώρα, ο Μαθιός και η Βασιλική γίνονται µάρτυρες ενός φιλιού ανάµεσα στον Αστέρη και στην Αργυρώ και έτσι ο πρώτος µαθαίνει το ένοχο µυστικό του νεαρού. Τα δύο αδέλφια συγκρούονται άγρια, αλλά λίγο µετά ο Μαθιός µαθαίνει πως η Βασιλική ήξερε για τη σχέση του αδελφού του µε τη Βρουλάκη και τους κάλυψε λέγοντας ψέµατα. Έτσι, Βασιλική και Μαθιός έχουν έναν µεγάλο καβγά και η σχέση τους βρίσκεται σε οριακό σηµείο, καθώς εκτός από αυτό έχουν να αντιµετωπίσουν και την οργή της Καλλιόπης, η οποία µε κάθε ευκαιρία απειλεί και µειώνει µε τα σκληρά της λόγια τη Βασιλική. Ωστόσο, το τελειωτικό χτύπηµα έρχεται λίγες ηµέρες αργότερα. Η Άσπα προχωρά στην καταγγελία εναντίον του Κώστα για τον ξυλοδαρµό της, αλλά εκείνος για αντίποινα αποκαλύπτει την κρυφή σχέση της µε τον Στεφανή στη Βασιλική, κάτι που προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, που θα επηρεάσουν και τον Μαθιό.

Η Βασιλική μαθαίνει πως ο Μαθιός ήξετε για την απιστία του Στεφανή

Η Βασιλική συνειδητοποιεί πως ο Μαθιός γνώριζε την αλήθεια και θυµώνει µαζί του που τόσο καιρό κάλυπτε την απιστία του Στεφανή. Κι ενώ το ζευγάρι είναι χώρια, η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει νερό στο κρασί της για τη σχέση του γιου της µε τη Βασιλική, αλλά όχι χωρίς να θέσει τους αυστηρούς όρους της. Προειδοποιεί τον Μαθιό πως θα σταµατήσει να προσβάλλει και να απειλεί τη Βασιλική µε την προϋπόθεση πως θα χωρίσουν. Εκείνος αναγκάζεται να δεχτεί τον όρο της µητέρας του για να προστατεύσει την αγαπηµένη του. Ωστόσο, µαζί µε τη Βασιλική συνειδητοποιούν πως δεν µπορούν να είναι µακριά ο ένας από τον άλλον. Έτσι, αποφασίζουν να λένε ψέµατα στην Καλλιόπη πως χώρισαν. ​

Διαβάστε περισσότερα στο MYtv που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement