Σασμός spoiler: Ο γάμος, η εγκυμοσύνη, o όρος της Καλλιόπης στην Αργυρώ και η αποκάλυψη για τον φόνο

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον Σασμό στα επεισόδια που θα δούμε μέχρι το μεγάλο φινάλε. Σύμφωνα µε πληροφορίες που δημοσιεύει το περιοδικό MYtv, ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν πάρει την απόφαση να παντρευτούν και μαζί µε τον γιο τους να αφήσουν πίσω τους όλες τις συμφορές του παρελθόντος. Παρόλο που η Καλλιόπη έχει αποδεχτεί µε χαρά τον Πετράκη ως εγγονό της, δεν μπορεί να δεχτεί την Αργυρώ για νύφη της. Ο Αστέρης, όμως, για να μπορέσει να παντρευτεί την αγαπημένη του, θέλει την ευχή της μητέρας του και γι’ αυτό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει την καρδιά της να μαλακώσει. Χάρη στην επιμονή του, η Καλλιόπη αναθεωρεί τη στάση της, αλλά θέτει στο ζευγάρι τους δικούς της όρους.

Advertisement

Όταν συναντάει την Αργυρώ, της ζητάει να πάει να μείνει στο σπίτι τους μαζί µε τον Πετράκη ώστε να καταφέρουν να γίνουν οικογένεια. Η πρότασή της αιφνιδιάζει την κοπέλα, η οποία της ζητάει χρόνο για να το σκεφτεί. Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη κλονίζει τη γιαγιά, καθώς συνειδητοποιεί ότι οι Σταματάκηδες πλησιάζουν όλο και περισσότερο την οικογένειά της και κυριεύεται από πανικό! Το ένστικτό της λέει πως νέες τρικυμίες θα έρθουν σύντομα και η αλήθεια είναι πως δεν πέφτει έξω…

Η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει στο ζευγάρι πως για να επιτρέψει αυτόν τον γάμο θα πρέπει ο Πετράκης να πάρει το επίθετο του γιου της και να γίνει επίσημα ένας Σταματάκης. Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο Αστέρης επικοινωνεί µε τον Σταύρο και του ζητάει να ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε ο μικρός να αλλάξει επίθετο. Όμως ο Σταύρος γίνεται έξαλλος και λέει στον Αστέρη πως αυτό θα συμβεί µόνο πάνω από το πτώμα του! Οι δυο τους έρχονται σε σύγκρουση και στη συνέχεια ο Αστέρης, αναστατωμένος, ενημερώνει την Αργυρώ για τις εξελίξεις. Το ζευγάρι είναι σε πανικό και προσπαθεί να βρει μια λύση. Όμως ούτε ο Σταύρος ούτε η Καλλιόπη κάνουν πίσω µε αποτέλεσμα να τινάζουν τον γάμο τους στον αέρα! Τα σχέδια του Αστέρη και της Αργυρώς ναυαγούν και είναι καταρρακωμένοι.

Advertisement

Παράλληλα, η Θοδώρα, έχοντας μάθει ότι μπορεί να κάνει παιδιά, προσεύχεται στον Θεό να ευλογήσει εκείνη και τον Λευτέρη µε ένα μωρό. Πράγματι, οι προσευχές της εισακούονται και, όπως θα δούμε, η κοπέλα μένει έγκυος. Όταν κατά τη διάρκεια ενός υπερήχου ο γυναικολόγος της τής λέει πως θα γίνει μητέρα, η Θοδώρα πετάει από τη χαρά της. Μάλιστα, η κοπέλα και ο Λευτέρης ανυπομονούν να έρθει η στιγμή που θα κρατήσουν το μωρό στην αγκαλιά τους.

Παράλληλα, ο κόσμος του Μύρου κλονίζεται συθέμελα όταν, κατά τύχη, γίνεται αυτήκοος μάρτυρας μιας συζήτησης μεταξύ της Άσπας και του Παύλου. Συγκεκριμένα, ακούει την κοπέλα να λέει στον Παύλο πως αισθάνεται άσχημα που τον έβαλε να σκοτώσει τον Κώστα και να βάψει τα χέρια του µε αίμα. Ο Παύλος τότε της απαντάει πως ό,τι έκανε το έκανε επειδή το ήθελε ο ίδιος, δεν τον ανάγκασε κανείς να προβεί σε αυτή την πράξη. Ο Μύρος, συνειδητοποιώντας πως ο Παύλος και η Άσπα ευθύνονται για τον φόνο του Κώστα, γίνεται έξαλλος και φεύγει από το σπίτι. Πλέον η ζωή του Παύλου είναι στα χέρια του αστυνόμου, ο οποίος σκέφτεται αν θα τον καταγγείλει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement