Σασμός spoiler: O ήρωας που πέφτει νεκρός και ο ματωμένος γάμος

Συγκλονίζει η συνέχεια στον Σασμό με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό MYtv σύντομα θα δούμε μία αιματηρή επίθεση εναντίον του Αντώνη και της Μαρίνας.

Advertisement

Σασμός: Πέφτει νεκρός

Πολλά μέτωπα είναι ανοιχτά για τους Σταματάκηδες στα νέα επεισόδια της σειράς Σασμός, ενώ ο Ευθύμης έχει γίνει ο εφιάλτης για όλους όσοι εμπλέκονται μαζί του. Ωστόσο, το «χτύπημα» θα έρθει εκεί που δεν το περιμένει και θα είναι καταστροφικό. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Μαθιός συνεχίζει να αντιμετωπίζει την απειλή του Ευθύμη για τα χρωστούμενα του Στεφανή και βρίσκεται σε απόλυτο οικονομικό αδιέξοδο. Στο πλάι του ο Αστέρης ο οποίος όμως δεν μπορεί να τον βοηθήσει.

Και όσο οι μέρες περνούν τόσο περισσότερο εντείνονται οι απειλές του Φαρμάκη ο οποίος φροντίζει να προκαλεί τον Μαθιό μέσω της Βασιλικής. Έτσι, ο Μαθιός αναγκάζεται να ζητήσει δανεικά από τα ξαδέρφια του, για να ξεχρεώσει τον Φαρμάκη. Η Καλλιόπη, όμως, αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια της και να αντιμετωπίσει η ίδια τον αδίστακτο άντρα. Οι δυο τους συναντιούνται αλλά ο Ευθύμης μοιάζει δυνατός αντίπαλος για να κάνει πίσω. Μάλιστα, το σκληρό του πρόσωπο θα δει και ο Πάνος ο οποίος πέφτει νεκρός από τα χέρια του μιας και ο Φαρμάκης βλέποντας τις φωτογραφίες του συνεργάτη του από τη συνάντησή του με την Αιμιλία πίστεψε πως αυτός είναι το «καρφί» της Αστυνομίας.

Advertisement

Ο Ευθύμης αφού ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του με τον Πάνο στη συνέχεια κάνει και μία συζήτηση με τον Λευτέρη. Ωστόσο, επιστρέφοντας στο οινοποιείο ο Ευθύμης έρχεται αντιμέτωπος με μία μεγάλη καταστροφή. Άγνωστοι έχουν παραβιάσει τον χώρο και έχουν καταστρέψει τα πάντα. Πίσω από όλα κρύβεται ο Μαθιός και τα ξαδέλφια του οι οποίοι θέλησαν να δώσουν ένα προειδοποιητικό χτύπημα στον Φαρμάκη για να του αποδείξουν πως δεν τον φοβούνται. Ο Φαρμάκης είναι εξοργισμένος και αποφασισμένος να μάθει ποιος κατέστρεψε το οινοποιείο και να εκδικηθεί.

Σασμός: Ο ματωμένος γάμος

Κι ενώ οι μέρες περνούν και η ζωή της Αργυρώς μπαίνει σε μία τάξη, ο Αντώνης και η Μαρίνα αποφασίζουν να παντρευτούν. Και οι δύο ανυπομονούν για τη μεγάλη μέρα και ο αστυνομικός δεν μπορεί να πιστέψει πως μετά από τόσα χρόνια η μοναδική γυναίκα που αγάπησε θα γίνει δική του. Όλοι όσοι τους αγαπούν βρίσκονται στο πλευρό τους, ενώ ο μεγαλύτερος εχθρός του Αντώνη ο Ευθύμης ετοιμάζει ένα αδίστακτο σχέδιο.

Advertisement

Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Μαρίνα φτάνει στην εκκλησία χαρούμενη όπου την περιμένει ο Αντώνης συγκινημένος. Η ζωή τους δίνει ακόμη μία ευκαιρία για να ζήσουν μαζί. Ωστόσο, όλα αλλάζουν μέσα σε μία στιγμή. Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός. Ο Αντώνης αντιδρά ακαριαία και πέφτει μπροστά στη Μαρίνα. Όλοι σαστίζουν όταν διαπιστώνουν πως ο Αστυνομικός έχει χτυπηθεί και αιμορραγεί. Η Μαρίνα σπαράζει ενώ οι πιο ψύχραιμοι καλούν ασθενοφόρο.

Ο Αντώνης μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου θα δώσει μία τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η Μαρίνα βλέπει ξανά τον άντρα που αγαπά να χαροπαλεύει και οι μέρες θλίψης του παρελθόντος γυρνούν ξανά στο μυαλό της. Ο Ευθύμης κρύβεται πίσω από όλα. Ήθελα να τιμωρήσει τον Αντώνη με τον ίδιο τρόπο και να σκοτώσει τη Μαρίνα την ημέρα του γάμου τους. Μόνο που ο αστυνομικός θυσιάστηκε για εκείνη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement