Σασμός – Spoiler: O νέος χαρακτήρας που εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια

Ένας νέος χαρακτήρας εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha, «Σασμός». Ο λόγος για τον Γεράσιμο, τον νέο αστυνομικό και δεξί χέρι του Αντώνη που κρύβει ένα αρκετά σκοτεινό παρελθόν.

Advertisement

Σύμφωνα με το youfly.com, ο Αντώνης, παρόλο που στην αρχή βλέπει πως συμπεριφέρεται ύποπτα, τον κρατάει κοντά του, για να του μάθει τη δουλειά σωστά. Αμέσως ο Γεράσιμος προσαρμόζεται με τα νέα δεδομένα και γίνεται ο καλύτερος βοηθός του Φραγκιαδάκη. Όμως, οι λόγοι που επέλεξε να είναι δίπλα του, δεν είναι τυχαίοι…

Ο Γεράσιμος είναι γιος ενός αδίστακτου άντρα, που έχει βάλει σε κίνδυνο, όχι μόνο τον Αστέρη, αλλά και όλους τους συγκρατούμενούς του, στη σειρά Σασμός. Σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινου στο TV24 που κυκλοφορεί, ο Γεράσιμος είναι γιος του αδίστακτου Καραπάνου, του ανθρώπου που κινεί τα νήματα στις φυλακές και σκορπίζει τον τρόμο.

Advertisement

Ο Καραπάνος

Πώς γίνεται ο πατέρας να βρίσκεται στη φυλακή και ο γιος να είναι αστυνομικός; Πράγματι, οι δύο αυτοί χαρακτήρες είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Ο Καραπάνος έχει αποδείξει πως δεν έχει όρια, πως φτάνει στα άκρα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

Advertisement

Αντίθετα, ο Γεράσιμος θα δείξει πως είναι ένας τυπικός χαρακτήρας, με εκρήξεις θυμού απέναντι σε ανθρώπους του υποκόσμου. Πώς θα αντιδράσει ο Αντώνης όταν μάθει το ένοχο μυστικό του και ποιους στόχους έχει ο Γεράσιμος;

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement