Σασμός – Spoiler: Ο νέος έρωτας που θα ανατρέψει τα πάντα

Στα νέα συναρπαστικά επεισόδια της σειράς Σασμός στον Alpha θα έχουμε εκπλήξεις και ανατροπές. Για κάποιους ήρωες έρχονται νέοι έρωτες, ενώ κάποιοι άλλοι σοκάρονται και η εκδίκηση κυριαρχεί στις σκέψεις τους.

Advertisement

Όσο ο Πέτρος παλεύει να αποδείξει πως δεν σκότωσε εκείνος τον Στεφανή, μετά τον χωρισμό του από την Θεοδώρα βρίσκει έναν λόγο να χαμογελάει. Ο Πετρής έρχεται πιο κοντά με τη Μαίρη. Την εξέλιξη αυτή την μαθαίνει η Θοδώρα και τρελαίνεται από τη ζήλια της. Μάλιστα, αυτό που προκαλεί ακόμα περισσότερο την οργή της είναι η ανακοίνωση του Πέτρου στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει ένα οικόπεδο που του είχε ζητήσει.

Σασμός: Νέος έρωτας που φέρνει νέα προβλήματα

Advertisement

Ο Πέτρος καθώς οδηγά τη μηχανή του, ξεκινά κόντρα με μια άλλη μηχανή. Όταν σταματούν συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για γυναίκα οδηγό. Ο Πέτρος γοητεύεται αμέσως από την Σεμίνα, την οποία θα υποδυθεί η Εριέττα Μανούρη.

Οι δυο τους γίνονται ζευγάρι, εκείνος την ερωτεύεται όλο και πιο πολύ αλλά κι εκείνη κρύβει τα δικά της μυστικά. Από την άλλη, η Θοδώρα είναι σοκαρισμένη από αυτή τη σχέση…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement